Naar boven

Damesafdeling

Wij hebben niet één damesafdeling, maar wij hebben er maar liefst vier! Voor iedere leeftijd of stijl kun je bij ons terecht. De damesafdeling is onderverdeeld in vier afdelingen: Casual, Trend, City en Modern. Op de afdeling Modern vind je ook de gelegenheidskleding. De afdelingen zijn verspreid over de verschillende verdiepingen. Je kunt hier met de trap of lift komen. Op elke afdeling zijn er pas- en zitmogelijkheden én kun je jezelf bewonderen in je nieuwe outfit in één van de spiegels.


Casual afdeling
Casual/Trend
De afdeling met de casual en trend kleding voor dames is op de begane grond. Casual kleding betekent letterlijk vrijetijdskleding. Kleding in deze stijl kan je elke dag dragen. Comfort voert hierbij namelijk de boventoon. Onze mode adviseurs staan graag voor je klaar. De merken die je bij ons op de afdeling Casual vindt zijn onder andere: Esprit, YAYA, Tramontana, Geisha en Sandwich. Ook vind je hier de trendy merken. Wanneer je op deze afdeling een mooie outfit scoort, ben je er zeker van dat je er modieus bij loopt! Je kunt de kleding eindeloos met elkaar combineren. De merken die je op deze afdeling onder andere vindt zijn: Loavies, My Jewellery, Maison Scotch, Catwalk Junkie en Sisters Point.

Naast kleding en sieraden is hier ook de schoenenafdeling

 
Trend afdeling
Casual
In de kelder is de afdeling Casual. Hier vind je  de merken als Vero Moda, Object en Street One.
 
City afdeling
City
De afdeling City is op de eerste etage. Je vindt hier luxere merken, met mooie details. De stoffen en materialen zijn mooi en de afwerking is goed. Marjan helpt je graag bij het samenstellen van een nette én stijlvolle outfit voor naar het werk of een avondje uit. Merken die je onder ander op deze afdeling vindt zijn: Dante6, Cambio, Transfer, Gustav en Cavallaro.
 
Modern afdeling
Modern
Bovenin op de gehele tweede etage is de afdeling Modern. Op deze afdeling vind je comfortabele kleding in een tijdloze stijl. Speciaal voor vrouwen die er verzorgd en modieus uit willen zien. Hier vind je ook bijpassende sieraden, sjaals en tassen om je outfit compleet te maken. Merken die je op deze afdeling onder andere vindt zijn: Gerry Weber, Frank Walder, Expresso, Taifun en Zerres.
Op zoek naar een jas of jack? Die vind je ook op deze etage. Onze mode adviseurs helpen je graag.