Naar boven

Damesafdeling


Wij hebben niet één damesafdeling, maar wij hebben er maar liefst vier! Voor iedere leeftijd of stijl kan je bij ons terecht. De damesafdeling is onderverdeeld in de volgende vier afdelingen: Casual, Trend, City en Modern. Op de Modern afdeling is tevens de gelegenheidskleding te vinden. De afdelingen zijn verspreid over de verschillende verdiepingen. Je kunt hier met de trap of lift komen. Op elke afdeling zijn er pas- en zitmogelijkheden én kan je jezelf bewonderen in je nieuwe outfit in één van de spiegels.


Casual afdeling
Casual
De afdeling met de casual kleding voor dames is te vinden op de begane grond. Casual kleding is letterlijk gezien vrijetijdskleding. Kleding in deze stijl kan je dagelijks dragen. Comfort voert hierbij namelijk de boventoon. Een van onze mode adviseurs staat graag voor je klaar om je te adviseren. De merken die je bij ons op de casual afdeling vindt zijn onder andere: Esprit, YAYA, Tramontana, Geisha en Sandwich.

Naast kleding en sieraden is hier ook de schoenenafdeling te vinden. Met merken als TOMS, Tamaris, Tommy Hilfiger, Marco Tozzi en Gabor. De schoenenafdeling is enigszins afgeschermd, zodat je in alle rust en op je gemak verschillende schoenen kunt passen. Daarnaast zijn er voldoende zitmogelijkheden en spiegels aanwezig.

 
Trend afdeling
Trend
In de kelder is de trendafdeling te vinden. De stijl van deze kleding is gebaseerd op de laatste trends. Wanneer je op deze afdeling een mooie outfit scoort, kan je er zeker van zijn dat je er modieus bij loopt! Je kunt de kleding eindeloos met elkaar combineren. Hier helpt Denise je graag bij. De merken die je op deze afdeling onder andere vindt zijn: NIKKIE, Supertrash, Maison Scotch, G-star en Sisters Point.
 
City afdeling
City
De City afdeling is op de eerste etage. Je vindt hier wat luxere merken, waarbij gebruik is gemaakt van rijke stoffen en materialen. De afwerking is zeer netjes en op ieder detail wordt gelet. Marjan helpt je graag bij het vinden van een nette én stijlvolle outfit naar het werk of een avondje uit. Merken die je onder ander op deze afdeling vindt zijn: Dante6, Cambio, Transfer, Gustav en Cavallaro.
 
Modern afdeling
Modern
Bovenin op de gehele tweede etage is de Modern afdeling. Op deze afdeling vind je kleding in een wat behoudende stijl. Ideaal voor dames die er verzorgd, maar veilig uit willen zien. Om je outfit helemaal af te maken zijn hier ook de sieraden, sjaals en tassen te vinden. Onze mode adviseurs helpen je graag bij het vinden van een geschikte outfit. Merken die je op deze afdeling onder andere vindt zijn: Gerry Weber, Frank Walder, Expresso, Taifun en Zerres.
In het midden van de tweede etage zijn ook alle jassen en jacks te vinden. Er is ruimte genoeg om je nieuwe jas van elke kant in de spiegel te bewonderen.
Gelegenheidskleding
Daarnaast vind je op deze afdeling ook de gelegenheidskleding voor de dames. Je vindt hier prachtige jurken voor bijvoorbeeld een bruidsmoeder, een gala of een chique avondje uit. Combineer je prachtige jurk met een bijpassend tasje. Maak een afspraak voor een Personal Shopper, om er zeker van te zijn dat je alle aandacht krijgt voor jouw speciale gelegenheid!