Naar boven

Afdelingen

Twee verdiepingen hoog én een kelder. Konijnendijk Mode heeft in een pand van 4000 m2 ruimte voor meer dan 150 topmerken voor dames en heren. Naast kleding hebben we een mooie selectie schoenen, accessoires en lifestyle & beautyproducten. De dag rustig beginnen of bijkomen tijdens of na het winkelen? Kom dan langs bij ons gezellig Grand Café The Ritz. Bekijk hieronder de afdelingen: dames, heren, schoenen, beauty, lifestyle, sieraden & accessoires, Grand Café The Ritz, business en gelegenheidskleding.

Damesafdeling
Onze damesafdeling is verdeeld over vier verdiepingen. Tussen meer dan 100 damesmerken is er voor iedere leeftijd of in iedere stijl wel iets te vinden. Je kunt met de trap of lift op de verdiepingen komen. Op iedere afdeling zijn er pas- en zitmogelijkheden.


Herenafdeling

Onze herenafdeling is verdeeld over drie verdiepingen. Voor iedere gelegenheid hebben wij een passende outfit. Of je nou kiest voor gekleed pak voor naar het werk of voor een comfortabele outfit. Je vindt het allemaal bij Konijnendijk Mode!


Schoenenafdeling

Op de begane grond in onze winkel hebben wij een schoenenafdeling voor zowel dames als voor heren. Tussen de mooie schoenenmerken is er voor iedere persoonlijkheid en voor elke gelegenheid is wel iets te vinden.


Lifestyle afdeling

Direct bij binnenkomst is de lifestyle afdeling. Hier vind je allerlei leuke woonaccessoires voor verschillende interieurstijlen. Op deze afdeling vind je onder andere: kaarsen, vazen, kussens, fotolijstjes, maar ook kaarten en boeken!


Sieraden & Accessoires
Accessoires zijn de finishing touch voor je outfit. Of dit nu is voor bij je dagelijkse look of bij een outfit voor een speciale gelegenheid. Bekijk de uitgebreide collectie in onze winkel.


Grand Café The Ritz
Grand Café The Ritz is dé plek om bij te komen tijdens of na een dag winkelen bij Konijnendijk Mode. Je kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of voor een lekker kopje koffie of thee met gebak van Koekela.

Business afdeling

Wanneer je gaat trouwen, een trouwfeest hebt, een zakelijke afspraak of gewoon op zoek bent naar een mooi pak kun je op onze businessafdeling terecht. De businessafdeling kun je vinden op de eerste etage in onze winkel. Wij hebben hier een mooie collectie hangen van verschillende topmerken. 


Gelegenheidskleding

Op zoek naar een prachtige outfit omdat je een speciale gelegenheid in het vooruitzicht hebt? Voor iedere gelegenheid staan onze mode adviseurs klaar. Op de bovenste verdieping in onze winkel vind je een kleine schatkamer vol gelegenheidskleding.