Naar boven

Profuomo herenkleding

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Profuomo

Sinds het voorjaar 2015 is dit merk verkrijgbaar bij Konijnendijk Mode. Dit is zeker een toevoeging op het herenassortiment. De overhemden zijn van hoogwaardige kwaliteit, zeker een aanrader! Profuomo is een echt familiebedrijf, zij staan voor hoge kwaliteit en speciale zorg waarbij er veel aandacht is besteed aan het product. De producten worden gemaakt door Italiaanse wevers, het is echt een Italiaans design.

Collectie en pasvorm

De bekende items van dit Italiaanse merk zijn de overhemden. Zij hebben een ruim assortiment aan overhemden, zowel basis overhemden als met een print. Zoekt een kwalitatief goed overhemd voor bij een pak te dragen of juist casual voor onder een colbert? Dan is Profuomo het juiste merk voor jou! Profuomo is een Italiaans merk. Dit houdt in dat de pasvorm over het algemeen getailleerd is. De maten worden weergegeven in boordmaten. Voor de juiste maat en goed advies kun je altijd terecht bij onze modespecialisten in onze winkel gevestigd in Zuid-Beijerland. Je vindt het merk op de Heren Business afdeling tussen merken als Van Gils, Ledub en CG.


Winkelmerk

Voor het merk Profuomo kun je terecht in onze winkel. Je bent van harte welkom en onze mode adviseurs staan altijd voor je klaar! Het merk vind je op de herenafdeling. Wil je een prachtig kostuum aanschaffen? Maak dan een afspraak voor een Personal Shopper of Styling Arrangement. Zo weet je zeker dat er een styliste voor je klaarstaat en ga je met de perfecte outfit de deur uit. Wanneer je een kostuum op maat nodig hebt is dat ook mogelijk. Je hebt dan een uniek pak dat perfect bij je past. Daarnaast kun je ook nog genieten van een heerlijke lunch in ons Grand Café The Ritz en ontvang je altijd de eerste kop koffie of thee van het huis.