Naar boven
Herenkleding | T-shirts & Polo's | G-Star, Superdry, N.Z.
Herenkleding | T-shirts & Polo's | G-Star, Superdry, N.Z.A. |

T-shirts & Polo's

(408) (408 artikelen)

Bij Konijnendijk Mode weten we dat T-shirts en polo’s niet mogen ontbreken in jouw garderobe. We verkopen diverse topmerken, zoals PME Legend, Garage en Scotch & Soda. Shop nu de nieuwe zomercollectie online en in de winkel. 

T-shirts en polo’s vind je bij Konijnendijk Mode  


Bij Konijnendijk Mode weten we dat T-shirts en polo’s niet mogen ontbreken in jouw garderobe. Ze zijn namelijk de basis voor bij elke outfit. Met een opvallend logo, streepje of printje, effen kleur, kort of lang, ze zijn het hele jaar door te dragen. 
 

Goede kwaliteit T-shirts en polo’s 


Veel T-shirts hebben tegenwoordig halflange, driekwart of lange mouwen. Fijn voor de overgangen tussen de seizoenen, waardoor je ze eigenlijk het hele jaar kunt dragen. De shirts zijn van een dergelijke kwaliteit dat ze dicht tegen pullovers en sweaters aan hangen. Ook de polo’s zijn van een goede pasvorm, zodat deze ook na een aantal keer wassen, goed blijft. Combineer een T-shirt of polo met een goede broek of jeans voor een compleet nieuwe outfit. 
 

T-shirts en polo’s van topmerken bij Konijnendijk Mode 


Konijnendijk Mode verkoopt T-shirts en polo’s van diverse topmerken, zoals het stoere PME Legend, de altijd fijne basics van de Garage en het stijlvolle van Scotch & Soda. Kom langs bij onze winkel in Zuid-Beijerland voor het beste advies in maat, pasvorm en stijladvies. Zowel in onze winkel als online vind je een uitgebreide collectie waarin je zeker zult slagen. Zo kun je 24/7 online bij ons shoppen.