Naar boven
Schoenen van Vanguard, Floris van Bommel | Online reserveren
Schoenen van Vanguard, Floris van Bommel | Online reserveren

Schoenen

(2) (2 artikelen)
Schoenen online kopen is mischien niet iets wat je snel doet, maar mocht je een vast merk hebben dan is de maat en pasvorm constant en dan is het online schoenen bestellen geen enkel probleem. Uiteraard kun je als je niet tevreden bent, het paar schoenen naar ons retour zenden.
Sorteren

Schoenen voor de finishing touch van elke outfit


Over het algemeen kopen Nederlanders graag schoenen. Dat is fijn, want de verkeerde schoen kan een verder perfecte ouftit helemaal teniet doen. Dan is het fijn als je flink wat paren schoenen hebt om uit te kiezen. Schoenen online kopen is mischien niet iets wat je snel doet, maar mocht je een vast merk hebben dan is de maat en pasvorm constant en dan is het online schoenen bestellen geen enkel probleem. Uiteraard kun je als je niet tevreden bent, het paar schoenen naar ons retour zenden. 

De sneaker of de nette schoen, de beste combinatie bij elke outfit


Nette schoenen zijn van alle tijden, maar de laatste jaren is er een fijne schoen voor mannen bijgekomen, de sneaker. Sneakers kun je tegenwoordig bijna overal bij dragen, hoewel je het uiteraard ook weer niet moet overdrijven. Sneakers passen goed bij een casual outfit, maar ook bij een sneakersuit of pantalon met trui. Bij een formele gelegenheid en bij een kostuum of pak wordt over het algemeen nog steeds een nette schoen gewaardeerd. En ook omgekeerd is het geval, een casual outfit kan net dat ietsje meer cachet krijgen als er goede Floris van Bommel schoenen of Jenszen schoenen bij worden gedragen. 

Schoenen van de beste merken vind je bij Konijnendijk Mode


In onze winkel in Zuid-Beijerland vind je een flinke collectie dames- en herenschoenen om uit te kiezen. Onze adviseurs weten alles van goede schoenen, pasvorm en van de beste combinaties met specifieke outfits voor een feest, je werk of een casual outfit. Schroom dus niet om om advies te vragen of zelfs vooraf een gratis afspraak te maken met een van onze stijladviseurs. Zij zijn je graag van dienst. Je vindt bij ons onder andere de merken Floris van BommelJenszenPME Legend en Van Lier.