Naar boven
Herenkleding | Vesten | Bugatti, State of Art, Cast Iron |
Herenkleding | Vesten | Bugatti, State of Art, Cast Iron |

Vesten

(26) (26 artikelen)
Naast de klassieke vesten zijn er steeds meer sweatvesten voor een casual en sportieve look. Merken zoals State of Art, Vanguard en PME Legend spelen hier goed op in. Maar ook de jonge merken Superdry en Dstrezzed zijn niet vies van een paar vesten in de collectie. Shop de zomercollectie nu online en in de winkel.

Vesten voor elk seizoen en elke generatie

Vesten zijn jarenlang voorbehouden geweest aan de oudere generatie, maar dat is tegenwoordig gelukkig niet meer het geval. Want het is een erg makkelijk en prettig draagbaar kledingstuk, zeker bij de wisselende weersomstandigheden in ons land. Vest aan, vest uit. Makkelijk voor de frisse zomeravonden en koude lenteochtend. En een vest is ook je trouwe vriend in de herfst en winter. Een vest is eigenlijk gewoon ideaal in elk seizoen. 

Vesten vind je tegenwoordig in de collectie van elk merk

Elk zichzelf-serieus-nemend-merk heeft in haar collectie een of meerdere vesten. Naast de welbekende wollen vesten, zijn er steeds meer sweatvesten voor een casual look. State of Art, Vanguard en PME Legend spelen hier goed op in. Maar ook de jonge merken Superdry en Dstrezzed zijn niet vies van een paar vesten in de collectie. Ze zijn dan ook ideaal draagbaar op t-shirt, poloshirt, overhemd, dressshirt of welk shirt je er dan ook maar onder wilt dragen. Ook worden ze steeds vaker laag over laag onder een colbert gedragen. 

Verschillende materialen met verschillende functies

Wollen vesten zijn warmer dan katoenen vesten en ze verkleuren niet. Je moet een wollen vest echter wel met grote zorg behandelen. Zelfs in de handwas kan een wollen kledingstuk krimpen. Katoenen vesten zijn wat dat betreft makkelijker in onderhoud. Maar ook deze kunnen krimpen in de was. Kies je voor merinowol dan heb je een vest voor het leven. Het materiaal is duur, maar blijft mooi, blijft goedi in model en is erg zacht. Laat je rustig adviseren in onze winkel, onze winkeladviseurs hebben veel verstand van de verschillende kwaliteiten stoffen, materialen en afwerking. 

Koop je nieuwe favoriete vest bij Konijnendijk Mode

In onze webshop vind je een uitgebreide keuze in vesten van onze verschillende topmerken. Niet gevonden wat je zocht? In onze winkel in Zuid-Beijerland heb je een nog ruimere keuze. Kom gerust eens langs. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van een goede keuze en combinaties met de rest van je outfit.