Naar boven

Dstrezzed

(68) (68 artikelen)
Dstrezzed De Dstrezzed stijl en mooie materialen zorgen ervoor dat de kleding een vintage uitstraling heeft. Dstrezzed zorgt daarmee voor een stoere en casual look. Perfecte kleding voor een natuurlijke uitstraling met een verzorgde afwerking. Bestel je favorieten nú online en ontvang ze binnen twee werkdagen in huis!

 

Dstrezzed mannenmode voor sterke, comfortabele kleding

 
Over de Dstrezzed mode gaan veel mooie ontstaansverhalen de ronde. Het zou onder andere een Amerikaans of Amsterdams label zijn. Wij weten dat het Nederlands is en ook zeker zeer populair, maar Nederlanders zijn niet verantwoordelijk voor het ontstaan van het merk. De oprichter was een immigrant in Engeland. Aleksander Dentski bedacht een collectie mannenkleding geschikt voor het zware werk in de auto-industrie. Een industrie die in de jaren vijftig en zestig enorme sprongen maakte. Zes lange dagen per week stonden veel mannen gebogen over auto-onderdelen. Dat moest volgens Dentski dan wel in fijne, sterke en comfortabele kleding. De Dstrezzed herencollectie is zeer uitgebreid


Dstrezzed overhemden
, broeken, polo’s, T-shirts, bermuda’s, sweaters, jeans en chino’s vind je in de brede collectie van Dstrezzed mannenmode. Maar ook accessoires als mutsen en handschoenen. De kleding is duurzaam geproduceerd en gemaakt van stevige materialen. De wassingen en stugge stoffen zorgen ervoor dat de kleding een vintage uitstraling hebben. Dstrezzed heeft daarmee een ruige, stoere, casual look. Het is een merk voor de 'Modern Gent'. Het merk combineert dan ook heel goed met merken als Cast Iron en G-star RAW.
  

Dstrezzed mannenmode koop je natuurlijk bij Konijnendijk Mode


Natuurlijk kun je snel en veilig winkelen via de webshop van Konijnendijk Mode. Je treft hier een groot aanbod van merken met hun brede collecties. Als je vandaag je bestelling plaatst, dan is het binnen twee werkdagen bij je thuis. Achteraf betalen is ook mogelijk. Je kunt de Dstrezzed collectie natuurlijk ook vinden op de herenafdeling in onze winkel! Naast dit merk verkopen we 150 andere modemerken waaronder Cast Iron, Superdry of Scotch & Soda.