Naar boven

Dstrezzed

Dstrezzed

Het merk Dstrezzed is opgericht door Aleksander R. Dentski. Zijn doel voor het merk is: functionele herenkleding ontwerpen van goede kwaliteit. Daarnaast moet het ook nog eens comfortabel zitten en fijn aanvoelen.

In de jaren 50 bloeide de metaalindustrie in Groot-Brittannië . De toenemende vraag naar auto’s en motoren zorgde ervoor dat veel arbeiders lange dagen maakte in fabrieken onder slechte omstandigheden. Daar wilde Aleksander R. Dentski iets voor betekenen en hierdoor richtte hij het merk Dstrezzed op. De arbeiders konden na het werk comfortabele kleding dragen maar zagen er tegelijkertijd goed verzorgd uit!

Dit zie je tot de dag van vandaag nog steeds terug in de collectie. Je vind o.a. overhemden, broeken, polo’s, bermuda’s, sweaters en chino’s in de collectie van Dstrezzed. De kleding is duurzaam geproduceerd. Daarnaast zorgen de wassingen en stugge stoffen ervoor dat de kleding een vintage uitstraling hebben. Ook heeft het merk een nonchalante/stoere look!

Winkelmerk

Je kunt de Dstrezzed collectie vinden op de herenafdeling in onze winkel! De winkel ligt in Zuid-Beijerland en is van dinsdag t/m zaterdag geopend. Op vrijdag hebben we koopavond en tot 21.00 uur geopend. Naast dit merk verkopen we 150 andere modemerken waaronder Cast Iron, Superdry of Scotch & Soda. Heb je niet veel tijd en wil je snel het perfecte outfit vinden? Dan helpen onze styliste je graag! Maak dan een afspraak voor het Styling Arrangement. Naast de prachtige herenafdeling is er ook een damesafdeling, restaurant, schoenenafdeling, beautyhoek, playroom voor de kinderen en een lifestyle afdeling. Konijnendijk Mode is een winkel van 4000m2 en heeft genoeg keuze voor iedereen.