Naar boven

Blog

Mijn favoriete kledingstuk!
Door Manon - 16 mei 2018 -
Je zal mij (bijna) altijd in dit item vinden en je hebt ze gelukkig in heel veel verschillende varianten en uitvoeringen. Ook benieuwd over welk kledingstuk ik het heb? Lees verder in mijn blog.
Lees meer
De kleuren van nu!
Door Bo - 06 februari 2018 -
Ik ben Bo en ik ga dit seizoen beginnen met mijn modeblog over de dames casual business. De vrouw met een eigentijdse stijl en houdt van mooie authentieke items, spreek ik hier graag mee aan!
Lees meer
Feestblog
Door Manon - 14 december 2017 -
Wat gaat de tijd toch hard. Zo zit je ineens alweer in december en hebben we de feestmaand van het jaar 2017 weer voor de deur. Natuurlijk wil ik jullie graag inspireren voor mooie outfitjes voor dat te gekke feestje op kerstavond of natuurlijk voor het kerstdiner.
Lees meer
Schoenen
Door Manon - 22 november 2017 -
‘Maar welke schoenen draag je hier dan onder?’ Is een veel gestelde vraag die ik hoor als ik in de winkel sta en daarom ga ik het deze blog eens alleen over de schoenen hebben.
Lees meer
Metallic trend
Door Manon - 23 oktober 2017 -
Stoere T-shirts met applicatie en shiny rits accenten zijn al wat seizoenen te zien in de winkels, maar nu zie je de metallic trend wel echt overal in terug komen!
Lees meer
PRINTS
Door Manon - 06 september 2017 -
Prints, prints... prints. Dit is echt het najaar van de printjes. En dan heb ik het niet over een voorzichtig accent, nee… de print all- over! Lees snel verder ...
Lees meer
De sale is begonnen!
Door Manon - 20 juni 2017 -
Van uitverkoop word je toch blij? Kopen met kortingen en als je dan ook nog de juiste items weet te scoren is het helemaal top!
Lees meer
De wereld van kleur!
Door Manon - 06 juni 2017 -
Kleren maken de man, zo luidt het spreekwoord. Maar dat kleur hier een hele belangrijke rol in speelt, weet niet iedereen. Ik wil hier graag wat over vertellen en laten zien.
Lees meer
Het festivalseizoen is weer begonnen!
Door Manon - 24 mei 2017 -
Zoals de titel al zegt: het festivalseizoen is weer begonnen! Ik heb een aantal te gekke outfits uitgekozen die helemaal festival proof zijn!
Lees meer
Gek op bloemen!
Door Manon - 20 april 2017 -
April… dat is weer een gezellige maand met extra vrije dagen en feestjes! Daarom wil ik jullie wat mooie looks laten zien die je deze maand, maar ook erna, kunt dragen. Hierbij staat de bloem centraal… Ik hou ervan! Saskia heb ik 3 outfits aan laten trekken, waarbij bloemaccenten naar voren komen.
Lees meer
Kijkje achter de schermen bij het voorjaarsfilmpje!
Door Manon - 12 april 2017 -
Op dinsdag 4 april hebben wij een voorjaarsfilmpje opgenomen. Benieuwd naar waar wij het filmpje hebben opgenomen, hoe dit in zijn werk ging én hoe het eindresultaat is geworden? Lees dan snel Manon haar blog!
Lees meer
Ontdek de Nautic Fever trend!
Door Manon - 06 april 2017 -
Streepjes, je ziet ze door heel de winkel hangen… Het is een echte klassieker die niet mag en kan ontbreken in je kledingkast! Je ziet uniform details, anker printjes , veter/ knoop versieringen en matrozen knopen. Lees snel verder hoe jij een streepje voor hebt met deze look ;)
Lees meer