Naar boven

Blog

Kant, velours en glitters!
Door Sylvia - 06 december 2018 -
De maand december staat in het teken van feest. Weet jij al wat je aandoet met de feestdagen? Ik geef je graag wat inspiratie, zodat jij straks op dát feestje met jouw outfit de show steelt!
Lees meer
Sporty Details
Door Sylvia - 21 november 2018 -
Je hoeft niet altijd naar de sportschool te gaan om er sportief uit te zien. Het zit hem soms in de details en hoe je jouw kleding combineert. Ik vertel je hier graag meer over.
Lees meer
Truien & Sweaters
Door Sylvia - 08 november 2018 -
Wat is er nu lekkerder dan een heerlijk warme trui of sweater deze winter? Ze zijn er in vele soorten. Wat zijn de trends op dit gebied? En wat de absolute musthaves? Ik ga het je vertellen, zodat jij straks hip de winter door kan.
Lees meer
Schoenen trends
25 oktober 2018 -
In deze blog vertel ik je wat de schoenentrends zijn voor winter 2018/2019. Ik besteed extra aandacht aan de dad sneaker, want hoe combineer je deze opvallende schoen die steeds populairder wordt in modeland?
Lees meer
Damespakken
Door Sylvia - 09 oktober 2018 -
Dat een pak alleen door mannen wordt gedragen is gelukkig al lang passé. Het vrouwenpak is populair in modeland. In deze blog lees je hoe je het vrouwenpak dit seizoen draagt.
Lees meer
Winterjassen
Door Sylvia - 25 september 2018 -
Heerlijk een winterjas nu het buiten weer iets kouder wordt. Winterjassen, ze zijn er in vele soorten. Van een comfortabele knuffelbare jas, die je niet meer uit wilt trekken tot een sportief of juist klassiek model. Maar wat zijn nu de opvallendste trends? Ik ga het je vertellen.
Lees meer
Dierenprints
Door Sylvia - 12 september 2018 -
Het nieuwe modeseizoen is weer begonnen. De zomerkleding wordt opgeborgen en maakt plaats voor najaarsmode. En dan is het fijn om te weten, welke modetrends we dit seizoen veel zien. Ik vertel je deze keer meer over de dieren/panterprint.
Lees meer
Happy Flowers
Door Bo - 30 augustus 2018 -
De print voor het najaar. Ieder seizoen heeft weer de charme van nieuwe trendy prints. Zo zien we dit najaar de flowerprint terug in diverse collecties...
Lees meer
Mijn favoriete kledingstuk!
Door Manon - 16 mei 2018 -
Je zal mij (bijna) altijd in dit item vinden en je hebt ze gelukkig in heel veel verschillende varianten en uitvoeringen. Ook benieuwd over welk kledingstuk ik het heb? Lees verder in mijn blog.
Lees meer
De kleuren van nu!
Door Bo - 06 februari 2018 -
Ik ben Bo en ik ga dit seizoen beginnen met mijn modeblog over de dames casual business. De vrouw met een eigentijdse stijl en houdt van mooie authentieke items, spreek ik hier graag mee aan!
Lees meer
Feestblog
Door Manon - 14 december 2017 -
Wat gaat de tijd toch hard. Zo zit je ineens alweer in december en hebben we de feestmaand van het jaar 2017 weer voor de deur. Natuurlijk wil ik jullie graag inspireren voor mooie outfitjes voor dat te gekke feestje op kerstavond of natuurlijk voor het kerstdiner.
Lees meer
Schoenen
Door Manon - 22 november 2017 -
‘Maar welke schoenen draag je hier dan onder?’ Is een veel gestelde vraag die ik hoor als ik in de winkel sta en daarom ga ik het deze blog eens alleen over de schoenen hebben.
Lees meer