Blog

Wat trek jij aan op Valentijnsdag? Wat trek jij aan op Valentijnsdag?
Door Sylvia - 09 februari 2023
Valentijnsdag komt dichterbij. Hoe leuk is het dan om extra uit te pakken met je outfit voor een romantisch diner of ander uitstapje op 14 februari. Of je nu liever een pak, blouse jurk draagt, ik heb voor jou speciaal de mooiste Valentijnsdag outfits geselecteerd. Het enige wat jij moet doen, is stralen!
Lees meer
Met colour blocking geef je dit seizoen meer! Met colour blocking geef je dit seizoen meer!
Door Sylvia - 31 januari 2023
Colour blocking is de trend van dit seizoen en met het voorjaar in het vooruitzicht kunnen we wel wat meer kleur gebruiken in onze garderobe. Wat is colour blocking? En hoe kun jij het toe passen in jouw outfits. Ik zet de do’s en dont’s van deze trend even voor je op een rij. Zodat jij er straks kleurrijk en stralend bij loopt.
Lees meer
Welke modetrends ga jij dit voorjaar dragen? Welke modetrends ga jij dit voorjaar dragen?
Door Sylvia - 20 januari 2023
Terwijl je met deze temperaturen niet meteen aan het voorjaar denkt, wil ik je toch alvast meenemen naar wat je in het nieuwe modeseizoen kunt verwachten. Ik zet de meest opvallende modetrends even voor je op een rij, zodat je alvast kunt fantaseren over wat je binnenkort aan hebt. Lees hieronder verder.
Lees meer
Hoe kies jij de mooie feestkleding? Hoe kies jij de mooie feestkleding?
Door Sylvia - 19 december 2022
Of je nu met z’n allen aan het kerstdiner zit, je het nieuwe jaar in danst op een party of rond de boom cadeaus open maakt, met je feestoutfit mag je dit jaar echt uitpakken. Hoe je dat doet? Lees snel verder.
Lees meer
De allerleukste cadeaus voor de feestdagen De allerleukste cadeaus voor de feestdagen
Door Sylvia - 05 december 2022
Nog enkele weken voordat het Kerst is. Ben jij al aan het aftellen? Ik verheug me al op het gezellig samen zijn met mijn gezin, lekker eten en mooie herinneringen maken. Met de feestdagen in het vooruitzicht heb ik alvast wat mooie tips voor cadeaus. Zowel voor dames als heren hebben wij mooie items voor onder de kerstboom. Lees vooral verder voor gezellige cadeau-inspiratie.
Lees meer
Nieuw @ Konijnendijk Mode: Butcher of Blue Nieuw @ Konijnendijk Mode: Butcher of Blue
21 november 2022
Bij Konijnendijk Mode zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe innoverende merken. Dit keer zijn we tegen een pareltje aan gelopen, ‘Butcher of Blue’ voor de heren en ‘Mrs. Butcher’ voor de dames. Een label waarbij duurzaamheid vooropstaat en waarbij goed is nagedacht over hoe kleding wordt gemaakt op een milieuvriendelijke manier.
Lees meer
De trendkleur groen De trendkleur groen
Door Sylvia - 15 november 2022
Dat groen dit seizoen de modekleur is, is voor mij geen verrassing. Deze kleur is zo ontzettend veelzijdig en, als je de goede kleur groen eruit pikt, staat het jou ook! In deze modeblog neem ik je mee in de kleuren groen en hoe je dit fashionable draagt!
Lees meer
De bodywarmer is terug! De bodywarmer is terug!
Door Sylvia - 08 november 2022
Dit modeseizoen mag de bodywarmer niet ontbreken in jouw kledingkast. Deze is namelijk op vele manieren te dragen en te stylen en kan zowel zakelijk als casual. Naast lekker warm, draagt het comfortabel en is het ook handig om met laagjes te werken gedurende een veranderende herfst.
Lees meer
Deze herentrends mag je niet missen! Deze herentrends mag je niet missen!
Door Sylvia - 18 oktober 2022
Welke kleuren dragen de heren dit najaar? Wat mag er absoluut niet ontbreken in de najaarsgarderobe van een man? Heren let op! Ik vertel het je in deze blog.
Lees meer
Top 3 damesmodetrends van het najaar ’22 Top 3 damesmodetrends van het najaar ’22
Door Sylvia - 20 september 2022
Terwijl de temperaturen aan het dalen zijn, het binnen gezellig is met de kaarsen aan en je op de achtergrond het knisperend hout hoort in de openhaard, hangt bij Konijnendijk Mode de nieuwste mode al voor jouw klaar. In deze blog lees je wat de belangrijkste kleuren en trends zijn.
Lees meer
Wat trek jij aan met een festival? Wat trek jij aan met een festival?
Door Sylvia - 27 mei 2022
We kunnen weer! Na twee jaar geen festivals bezoeken, zijn deze evenementen weer terug van weggeweest. Maar wat trek je aan als je een festival bezoekt? En hoe ziet de ideale festival look eruit? Je leest het in deze blog.
Lees meer
De nieuwste herentrends speciaal voor jou op een rij. De nieuwste herentrends speciaal voor jou op een rij.
Door Sylvia - 20 april 2022
Met het heerlijke voorjaarszonnetje, dat zich nu volop laat zien mogen we de herentrends natuurlijk niet overslaan. Hoe ziet de voorjaarsgarderobe van de man eruit? Ik vertel het je in deze blog.
Lees meer