Naar boven

Blog

Damespakken
Door Sylvia - 09 oktober 2018 -
Dat een pak alleen door mannen wordt gedragen is gelukkig al lang passé. Het vrouwenpak is populair in modeland. In deze blog lees je hoe je het vrouwenpak dit seizoen draagt.
Lees meer
Winterjassen
Door Sylvia - 25 september 2018 -
Heerlijk een winterjas nu het buiten weer iets kouder wordt. Winterjassen, ze zijn er in vele soorten. Van een comfortabele knuffelbare jas, die je niet meer uit wilt trekken tot een sportief of juist klassiek model. Maar wat zijn nu de opvallendste trends? Ik ga het je vertellen.
Lees meer
Dierenprints
Door Sylvia - 12 september 2018 -
Het nieuwe modeseizoen is weer begonnen. De zomerkleding wordt opgeborgen en maakt plaats voor najaarsmode. En dan is het fijn om te weten, welke modetrends we dit seizoen veel zien. Ik vertel je deze keer meer over de dieren/panterprint.
Lees meer
Happy Flowers
Door Bo - 30 augustus 2018 -
De print voor het najaar. Ieder seizoen heeft weer de charme van nieuwe trendy prints. Zo zien we dit najaar de flowerprint terug in diverse collecties...
Lees meer
Mijn favoriete kledingstuk!
Door Manon - 16 mei 2018 -
Je zal mij (bijna) altijd in dit item vinden en je hebt ze gelukkig in heel veel verschillende varianten en uitvoeringen. Ook benieuwd over welk kledingstuk ik het heb? Lees verder in mijn blog.
Lees meer
De kleuren van nu!
Door Bo - 06 februari 2018 -
Ik ben Bo en ik ga dit seizoen beginnen met mijn modeblog over de dames casual business. De vrouw met een eigentijdse stijl en houdt van mooie authentieke items, spreek ik hier graag mee aan!
Lees meer
Feestblog
Door Manon - 14 december 2017 -
Wat gaat de tijd toch hard. Zo zit je ineens alweer in december en hebben we de feestmaand van het jaar 2017 weer voor de deur. Natuurlijk wil ik jullie graag inspireren voor mooie outfitjes voor dat te gekke feestje op kerstavond of natuurlijk voor het kerstdiner.
Lees meer
Schoenen
Door Manon - 22 november 2017 -
‘Maar welke schoenen draag je hier dan onder?’ Is een veel gestelde vraag die ik hoor als ik in de winkel sta en daarom ga ik het deze blog eens alleen over de schoenen hebben.
Lees meer
Metallic trend
Door Manon - 23 oktober 2017 -
Stoere T-shirts met applicatie en shiny rits accenten zijn al wat seizoenen te zien in de winkels, maar nu zie je de metallic trend wel echt overal in terug komen!
Lees meer
PRINTS
Door Manon - 06 september 2017 -
Prints, prints... prints. Dit is echt het najaar van de printjes. En dan heb ik het niet over een voorzichtig accent, nee… de print all- over! Lees snel verder ...
Lees meer
De sale is begonnen!
Door Manon - 20 juni 2017 -
Van uitverkoop word je toch blij? Kopen met kortingen en als je dan ook nog de juiste items weet te scoren is het helemaal top!
Lees meer
De wereld van kleur!
Door Manon - 06 juni 2017 -
Kleren maken de man, zo luidt het spreekwoord. Maar dat kleur hier een hele belangrijke rol in speelt, weet niet iedereen. Ik wil hier graag wat over vertellen en laten zien.
Lees meer