Naar boven

Blog

Paasoutfit
Door Sylvia - 11 april 2019 -
Als ik zeg Pasen, aan welke kleur denk je dan? Precies, GEEL! Dit seizoen is geel één van de belangrijkste modekleuren. Ik vertel je hoe je deze vrolijke kleur combineert zodat jij er met Pasen op zijn paasbest uitziet.
Lees meer
Animal Prints
Door Sylvia - 28 maart 2019 -
Animal Prints, ze doen je misschien denken aan Afrika als je de dierenprint stof ziet. Panterprints en zebraprints zagen we al. Nieuwkomer is de slangenprint. Hier ga ik je meer over vertellen.
Lees meer
Reserveer nu!
22 maart 2019 -
Vanaf nu kun je online reserveren! Reserveer jouw favoriete items en wij zorgen ervoor dat het speciaal voor je klaar hangt in de winkel! Op deze manier voorkom je dat het artikel niet meer in jouw maat in de winkel hangt. Je bent er dan zeker van dat dit artikel van jou is en het scheelt je een hele zoektocht door de winkel.
Lees meer
De bruiloft outfit
Door Sylvia - 12 maart 2019 -
Het voorjaar is begonnen en dat betekent ook dat het trouwseizoen dichterbij komt. Wat trek jij aan als je naar een bruiloft gaat? Wat is de mode? Zijn er regels? En wat wordt er van je verwacht als er ‘Summer Chique’ als dresscode op de uitnodiging staat? Je leest het allemaal in deze blog. Dus wil jij er stralend mooi uitzien op die bruiloft? Lees dan snel verder.
Lees meer
Dé trends van dit seizoen!
Door Sylvia - 27 februari 2019 -
De winkel is weer gevuld met nieuwe voorjaarsmode. De modetrends zijn bekend en omdat het ontdekken van de nieuwe trends geen groot onderzoek moet worden, heb ik alvast een aantal trends voor je op een rijtje gezet. Laat je daarom lekker inspireren en maak alvast plaats vrij in je kledingkast!
Lees meer
Kant, velours en glitters!
Door Sylvia - 06 december 2018 -
De maand december staat in het teken van feest. Weet jij al wat je aandoet met de feestdagen? Ik geef je graag wat inspiratie, zodat jij straks op dát feestje met jouw outfit de show steelt!
Lees meer
Sporty Details
Door Sylvia - 21 november 2018 -
Je hoeft niet altijd naar de sportschool te gaan om er sportief uit te zien. Het zit hem soms in de details en hoe je jouw kleding combineert. Ik vertel je hier graag meer over.
Lees meer
Truien & Sweaters
Door Sylvia - 08 november 2018 -
Wat is er nu lekkerder dan een heerlijk warme trui of sweater deze winter? Ze zijn er in vele soorten. Wat zijn de trends op dit gebied? En wat de absolute musthaves? Ik ga het je vertellen, zodat jij straks hip de winter door kan.
Lees meer
Schoenen trends
25 oktober 2018 -
In deze blog vertel ik je wat de schoenentrends zijn voor winter 2018/2019. Ik besteed extra aandacht aan de dad sneaker, want hoe combineer je deze opvallende schoen die steeds populairder wordt in modeland?
Lees meer
Damespakken
Door Sylvia - 09 oktober 2018 -
Dat een pak alleen door mannen wordt gedragen is gelukkig al lang passé. Het vrouwenpak is populair in modeland. In deze blog lees je hoe je het vrouwenpak dit seizoen draagt.
Lees meer
Winterjassen
Door Sylvia - 25 september 2018 -
Heerlijk een winterjas nu het buiten weer iets kouder wordt. Winterjassen, ze zijn er in vele soorten. Van een comfortabele knuffelbare jas, die je niet meer uit wilt trekken tot een sportief of juist klassiek model. Maar wat zijn nu de opvallendste trends? Ik ga het je vertellen.
Lees meer
Dierenprints
Door Sylvia - 12 september 2018 -
Het nieuwe modeseizoen is weer begonnen. De zomerkleding wordt opgeborgen en maakt plaats voor najaarsmode. En dan is het fijn om te weten, welke modetrends we dit seizoen veel zien. Ik vertel je deze keer meer over de dieren/panterprint.
Lees meer