Blog

Wat trek jij aan met een festival? Wat trek jij aan met een festival?
Door Sylvia - 27 mei 2022
We kunnen weer! Na twee jaar geen festivals bezoeken, zijn deze evenementen weer terug van weggeweest. Maar wat trek je aan als je een festival bezoekt? En hoe ziet de ideale festival look eruit? Je leest het in deze blog.
Lees meer
De nieuwste herentrends speciaal voor jou op een rij. De nieuwste herentrends speciaal voor jou op een rij.
Door Sylvia - 20 april 2022
Met het heerlijke voorjaarszonnetje, dat zich nu volop laat zien mogen we de herentrends natuurlijk niet overslaan. Hoe ziet de voorjaarsgarderobe van de man eruit? Ik vertel het je in deze blog.
Lees meer
Vier het voorjaar met de nieuwste modetrends bij Konijnendijk Mode! Vier het voorjaar met de nieuwste modetrends bij Konijnendijk Mode!
Door Sylvia - 06 april 2022
De bloemen staan in bloei en de temperaturen buiten lopen langzaam op. De nieuwe voorjaarsmode is binnen. Wij hebben zin in het voorjaar! In deze blog vertel ik je welke trends je absoluut niet mag missen.
Lees meer
Hoe combineer je duurzaamheid én kleding? Hoe combineer je duurzaamheid én kleding?
Door Sylvia - 28 februari 2022
In deze blog vertellen wij jou hoe jij duurzaam bezig kan zijn op het gebied van kleding. Hierbij drie verschillende manieren hoe jij duurzaam bezig kan zijn met kleding: 1. Ga voor duurzame stoffen. Denk hierbij aan biologisch katoen of kledingstukken die gerecycled zijn van bijvoorbeeld petflessen. 2. Koop mooie basisstukken. Deze kan je elk seizoen erbij pakken en eindeloos combineren. Zo doe je langer met een kledingstuk en dit is minder vervuilend voor het milieu. 3. Huur kleding of koop pareltjes bij een vintage winkel.
Lees meer
Shop jij nog een outfit in de sale? Shop jij nog een outfit in de sale?
Door Sylvia - 28 december 2021
Bij Konijnendijk Mode is de sale begonnen! Je shopt nu de leukste items voor mooie prijzen. Dat wil jij toch ook? In deze blog vertel ik je meer over de parels uit de sale.
Lees meer
Hangt jouw feestoutfit al klaar? Hangt jouw feestoutfit al klaar?
Door Sylvia - 07 december 2021
Of je nu met de feestdagen gaat gourmetten, op familiebezoek gaat of cadeaus uitpakt onder de boom, met glitter en glans in je outfit ben jij helemaal ready voor de december feestmaand!
Lees meer
Kun jij nog wel wat cadeau ideeën gebruiken? Kun jij nog wel wat cadeau ideeën gebruiken?
Door Sylvia - 29 november 2021
Nu de feestdagen dichterbij komen, wordt het tijd om op pad te gaan voor een mooi cadeau. In deze blog deel ik een aantal cadeau ideeën zodat jij goed voorbereid en zonder cadeaustress de feestdagen tegemoet gaat.
Lees meer
Jouw persoonlijke stijl Jouw persoonlijke stijl
17 november 2021
Welkom bij mijn tweede blog. In deze blog neem ik jullie mee naar mijn persoonlijke stijl en vertel ik hoe je die zelf kunt creëren. Voordat ik jullie meeneem naar mijn persoonlijke stijl vertel ik eerst even in het kort wat dit nou eigenlijk is.
Lees meer
Wat zijn de knitweartrends  van najaar/winter 2021? Wat zijn de knitweartrends van najaar/winter 2021?
Door Sylvia - 09 november 2021
Ook dit seizoen zien we veel breisels. Om aan te hebben tijdens een wandeling in het bos, om in te chillen op de bank of om je outfit net even die stoerdere look te geven. In deze blog lees je over de nieuwste knitwear trends, zodat jij er straks heerlijk warm en modisch bijloopt.
Lees meer
Zo, draag je het dames gilet Zo, draag je het dames gilet
Door Sylvia - 14 oktober 2021
Ze geven je body meer warmte nu het iets kouder wordt en kunnen je outfit helemaal afmaken. Deze blog gaat over het gilet en hoe je hem het beste kunt stylen. Het gilet is dit modeseizoen een onmisbare musthave. Hij is er in vele soorten, zodat er altijd wel een model is dat goed bij je past. Ik ga een aantal soorten uitlichten en vertel je er meteen bij hoe je hem kunt combineren.
Lees meer
Even voorstellen! Even voorstellen!
06 oktober 2021
Ik ben Leonore, 20 jaar oud en inmiddels al bijna vier jaar werkzaam bij Konijnendijk Mode. Bij Konijnendijk Mode ben ik veel te vinden op de damesafdeling op de begane grond of in de kelder. Mijn passie voor fashion en styling is erg groot en hiermee wil ik zoveel mogelijk mensen inspireren. Daarom wil ik jullie hier graag in meenemen doormiddel van mijn blogs.
Lees meer
Wat zijn de modetrends najaar ’21? Wat zijn de modetrends najaar ’21?
Door Sylvia - 09 september 2021
Terwijl de zomervakantie nu voorbij is en de zon zich in september nog laat zien, denk je vast niet meteen aan najaarsmode. Toch is Konijnendijk Mode al helemaal klaar voor het nieuwe modeseizoen. Ik vertel je in deze blog welke modetrends en modekleuren je absoluut niet mag missen.
Lees meer