Naar boven

Blog

Het festivalseizoen is weer begonnen!
Door Manon - 24 mei 2017 -
Zoals de titel al zegt: het festivalseizoen is weer begonnen! Ik heb een aantal te gekke outfits uitgekozen die helemaal festival proof zijn!
Lees meer
Gek op bloemen!
Door Manon - 20 april 2017 -
April… dat is weer een gezellige maand met extra vrije dagen en feestjes! Daarom wil ik jullie wat mooie looks laten zien die je deze maand, maar ook erna, kunt dragen. Hierbij staat de bloem centraal… Ik hou ervan! Saskia heb ik 3 outfits aan laten trekken, waarbij bloemaccenten naar voren komen.
Lees meer
Kijkje achter de schermen bij het voorjaarsfilmpje!
Door Manon - 12 april 2017 -
Op dinsdag 4 april hebben wij een voorjaarsfilmpje opgenomen. Benieuwd naar waar wij het filmpje hebben opgenomen, hoe dit in zijn werk ging én hoe het eindresultaat is geworden? Lees dan snel Manon haar blog!
Lees meer
Ontdek de Nautic Fever trend!
Door Manon - 06 april 2017 -
Streepjes, je ziet ze door heel de winkel hangen… Het is een echte klassieker die niet mag en kan ontbreken in je kledingkast! Je ziet uniform details, anker printjes , veter/ knoop versieringen en matrozen knopen. Lees snel verder hoe jij een streepje voor hebt met deze look ;)
Lees meer
Dé nieuwe trend: Urban Sport
Door Manon - 03 april 2017 -
Jawel, sporten is hip! Handig zo net voor de zomer, maar ook in de mode zie je veel sportinvloeden. Lees snel verder en laat je inspireren door de nieuwe tips van Manon.
Lees meer
Een geslaagde Kick-Off
Door Manon - 23 maart 2017 -
Het voorjaarsseizoen is weer officieel gestart hier in onze winkel. Dit doen we ieder half jaar met een spetterend Kick-Off event en omdat we dit jaar ook wat verbouwingen en veranderingen in de winkel hadden, hebben we hem nu als 3 daagse ingezet.
Lees meer
Konijnendijk Mode verbouwd!
Door Sylvia - 15 maart 2017 -
Een winkel als Konijnendijk Mode is eigenlijk altijd in beweging. En de afgelopen tijd was dat ook weer het geval. We hebben een verbouwing achter de rug, op verschillende plaatsen in de winkel is het veranderd. Ik ga jullie hierover meer vertellen.
Lees meer
Het favoriete merk van Sylvia
Door Sylvia - 01 maart 2017 -
YAYA is één van m’n favoriete merken uit de winkel. Het is modisch, van goede kwaliteit en heerlijk draagbaar. Veel van deze items zijn tijdloos en daardoor goed om als basisartikel in de kast te hebben hangen. Kijk en daar worden we blij van….
Lees meer
Vandaag is rood...
Door Manon - 08 februari 2017 -
Deze blog staat in het teken van de LIEFDE/VALENTIJN! Lees snel verder en laat je inspireren.
Lees meer
De nieuwste blog van Manon
Door Manon - 26 januari 2017 -
Wat leuk, m'n eerste blog van dit jaar staat weer online. Wat heb ik gespot en welke kleur ga je dit voorjaar veel zien? Lees snel verder!
Lees meer
Het mooiste cadeau
Door Sharon - 19 december 2016 -
Snel nog even wat kerstcadeaus inkopen voordat je kunt genieten van de feestdagen? Wij helpen je graag hiermee! Laat je inspireren door de top 6 kerstcadeaus voor dames en heren.
Lees meer
The making of...
Door Sharon - 08 december 2016 -
In onze nieuwste blog laten we je de diverse kledingstijlen zien die gebruikt zijn in de kerstfilm. Ook laten we je een kijkje nemen achter de schermen en vertellen we hoe die dag is verlopen tijdens de opnames. Lees snel verder!
Lees meer