Naar boven

Blog

Dieren prints
Door Sylvia - 22 oktober 2019 -
De trend van de dierenprints is nog lang niet voorbij! Panter, luipaard, zebra, tijger of slangenprint. Ook in het najaar van 2019 zijn de dierenprints niet uit het straatbeeld weg te denken. Items in dierenprint lijken een tijdloze basis te vormen in de garderobekast. Ik vertel je graag hoe je deze modetrend op de juiste manier combineert.
Lees meer
Schoenenblog
Door Sylvia - 09 oktober 2019 -
De bladeren vallen van de bomen, buiten wordt het frisser. Het is herfst. Binnen ben jij ondertussen begonnen met het checken van je garderobekast om te zien of deze helemaal herfstproof is. De schoenen om je outfits perfect af te stylen mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. In deze blog richt ik mijn pijlen op de nieuwste schoenentrends van herfst/winter 2019
Lees meer
Trek je winterjas maar aan!
Door Sylvia - 25 september 2019 -
Het lijkt misschien wat vroeg in het seizoen om nu al aan een winterjas te denken. Toch kan het op sommige dagen al erg fris zijn
Lees meer
Sale!
Door Sylvia - 25 juni 2019 -
Ja, de sale is gestart. Je kunt weer fantastische outfits scoren voor mooie prijzen. Maar voordat je koopjes gaat jagen, vertel ik jou welke uitverkoopartikelen je volgend modeseizoen ook aan kan, zodat je nog meer plezier beleeft van jouw aankoop.
Lees meer
Beauty
Door Romy - 19 juni 2019 -
Een mooie make-up en een heerlijke parfum, wie houdt er niet van? Of het nu is voor een feestje of een gewone werkdag, we kunnen niet meer zonder. Bij iedere look past een andere make-up en een andere parfum.
Lees meer
Vakantie!
Door Sylvia - 06 juni 2019 -
Oké, het duurt nog even, de zomervakantie. Toch komt deze komt stiekem steeds dichterbij. Omdat je niet vroeg genoeg met de voorbereidingen voor jouw vakantie kan beginnen, vertel ik alvast welke vakantie musthaves er absoluut niet mogen ontbreken in je vakantiekoffer.
Lees meer
Exotisch, Hawaï en Bloemen
Door Sylvia - 21 mei 2019 -
Met het warme weer in aantocht mag de exotische hawaï print niet ontbreken in je garderobe. Ik vertel je meer over deze modetrend die kenmerkend is voor zomermode 2019, zodat jij met de juiste items de ultieme zomerlook kunt creëren.
Lees meer
Festival outfits
Door Sylvia - 07 mei 2019 -
Festivals, ze zijn geweldig om naar toe te gaan. Met het festivalseizoen in aantocht is het leuk om stylish het festivalterrein te betreden. Maar wat trek je aan? We wonen immers toch in Nederland, waar je niet altijd mooi weer hebt. Gelukkig heb ik een aantal handige tips voor jou zodat jij er met welk weer dan ook festivalproof bij loopt.
Lees meer
De tofste merken
Door Joselien - 30 april 2019 -
Altijd al benieuwd geweest welke merken wij hebben? Dan heb ik hier voor jou de tofste damesmerken op een rijtje gezet.
Lees meer
Koningsdag!
Door Sylvia - 23 april 2019 -
Koningsdag 2019 komt dichterbij, de oranjekoorts slaat weer toe. Dat betekent dat veel mensen weer op zoek gaan naar oranje of rood/wit/blauw in hun kledingkast. Ik geef je graag inspiratie voor deze koninklijke dag, zodat jij straks staat te shinen op dit feest.
Lees meer
Paasoutfit
Door Sylvia - 11 april 2019 -
Als ik zeg Pasen, aan welke kleur denk je dan? Precies, GEEL! Dit seizoen is geel één van de belangrijkste modekleuren. Ik vertel je hoe je deze vrolijke kleur combineert zodat jij er met Pasen op zijn paasbest uitziet.
Lees meer
Animal Prints
Door Sylvia - 28 maart 2019 -
Animal Prints, ze doen je misschien denken aan Afrika als je de dierenprint stof ziet. Panterprints en zebraprints zagen we al. Nieuwkomer is de slangenprint. Hier ga ik je meer over vertellen.
Lees meer