Naar boven

Blog

De trends van het voorjaar ❀
Door Sylvia - 28 februari 2020 -
Benieuwd naar welke modetrends het straatbeeld van voorjaar 2020 gaan bepalen? Ik neem je mee en geef je alvast een kleine impressie.
Lees meer
The most wonderful outfit of the year ♬
Door Sylvia - 11 december 2019 -
Goed nieuws! We gaan dit seizoen glitterend en shiny tegemoet. Natuurlijk kan je wachten tot de feestdagen zijn aangebroken om je feestoutfit uit de kast te trekken. Maar dat hoeft niet. Je kan het glitteren nu al een beetje gaan opbouwen. Combineer jouw feestelijke fashion met casual items. Hoe je dat doet? Dat ga ik je vertellen.
Lees meer
Lifestyle
Door Sylvia - 19 november 2019 -
Avondjes van samen zijn, pepernoten eten en cadeautjes uitpakken onder de kerstboom komen er aan. Want ja, de decembermaand staat weer voor de deur. Ben jij al op pad geweest voor passende cadeaus voor je dierbaren? Ik geef je graag een aantal leuke cadeutips.
Lees meer
Streetwear
Door Sylvia - 07 november 2019 -
Hoodies, ruiten en fashionitems met een hoog aaibaarheidsgehalte zijn onmisbare ingrediënten voor de Streetwearstyle van winter 2019/2020. Binnen de streetwearstyle zijn er 3 belangrijke trends. Ik geef je uitleg hoe jij deze vertaalt naar jouw garderobekast, zodat jij straks op straat kan gaan shinen in je straat couture outfit.
Lees meer
Dieren prints
Door Sylvia - 22 oktober 2019 -
De trend van de dierenprints is nog lang niet voorbij! Panter, luipaard, zebra, tijger of slangenprint. Ook in het najaar van 2019 zijn de dierenprints niet uit het straatbeeld weg te denken. Items in dierenprint lijken een tijdloze basis te vormen in de garderobekast. Ik vertel je graag hoe je deze modetrend op de juiste manier combineert.
Lees meer
Schoenenblog
Door Sylvia - 09 oktober 2019 -
De bladeren vallen van de bomen, buiten wordt het frisser. Het is herfst. Binnen ben jij ondertussen begonnen met het checken van je garderobekast om te zien of deze helemaal herfstproof is. De schoenen om je outfits perfect af te stylen mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. In deze blog richt ik mijn pijlen op de nieuwste schoenentrends van herfst/winter 2019
Lees meer
Trek je winterjas maar aan!
Door Sylvia - 25 september 2019 -
Het lijkt misschien wat vroeg in het seizoen om nu al aan een winterjas te denken. Toch kan het op sommige dagen al erg fris zijn
Lees meer
Sale!
Door Sylvia - 25 juni 2019 -
Ja, de sale is gestart. Je kunt weer fantastische outfits scoren voor mooie prijzen. Maar voordat je koopjes gaat jagen, vertel ik jou welke uitverkoopartikelen je volgend modeseizoen ook aan kan, zodat je nog meer plezier beleeft van jouw aankoop.
Lees meer
Beauty
Door Romy - 19 juni 2019 -
Een mooie make-up en een heerlijke parfum, wie houdt er niet van? Of het nu is voor een feestje of een gewone werkdag, we kunnen niet meer zonder. Bij iedere look past een andere make-up en een andere parfum.
Lees meer
Vakantie!
Door Sylvia - 06 juni 2019 -
Oké, het duurt nog even, de zomervakantie. Toch komt deze komt stiekem steeds dichterbij. Omdat je niet vroeg genoeg met de voorbereidingen voor jouw vakantie kan beginnen, vertel ik alvast welke vakantie musthaves er absoluut niet mogen ontbreken in je vakantiekoffer.
Lees meer
Exotisch, Hawaï en Bloemen
Door Sylvia - 21 mei 2019 -
Met het warme weer in aantocht mag de exotische hawaï print niet ontbreken in je garderobe. Ik vertel je meer over deze modetrend die kenmerkend is voor zomermode 2019, zodat jij met de juiste items de ultieme zomerlook kunt creëren.
Lees meer
Festival outfits
Door Sylvia - 07 mei 2019 -
Festivals, ze zijn geweldig om naar toe te gaan. Met het festivalseizoen in aantocht is het leuk om stylish het festivalterrein te betreden. Maar wat trek je aan? We wonen immers toch in Nederland, waar je niet altijd mooi weer hebt. Gelukkig heb ik een aantal handige tips voor jou zodat jij er met welk weer dan ook festivalproof bij loopt.
Lees meer