Naar boven

Onze winkel

 

Afdelingen

Bij Konijnendijk Mode zijn 150 dames- en herenmerken te vinden. Deze fashionmerken zijn verdeeld over twee verdiepingen en een kelder. Naast deze mooie fashionitems is er ook een lifestyle afdeling en een mooie beautyhoek in onze winkel.

Acties en evenementen
Ieder seizoen organiseren wij evenementen die je niet wilt missen. Tijdens deze evenementen bewonder je altijd de aller laatste modetrends. Voor de actuele acties in de winkel moet je deze pagina goed in de gaten houden! Wil je altijd op de hoogte zijn van de acties en evenementen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook & Instagram.

Team
Konijnendijk Mode heeft een gezellig en hecht team. Door middel van cursussen en trainingen zijn wij altijd op de hoogte van de laatste modetrends zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Persoonlijk advies
Onze mode adviseurs staan altijd voor je klaar. Heb je net even wat extra advies nodig? Boek dan één van onze arrangementen.

Giftcard
Wil je iemand verassen met een cadeau dat altijd goed is? Ga voor de Konijnendijk Mode Giftcard! Wanneer je iemand op een heerlijke lunch wilt trakteren is de Giftcard van ons gezellige Grand Café The Ritz een geschikt cadeau!

Vacatures
Konijnendijk Mode blijft maar groeien! Om deze reden zijn we regelmatig op zoek naar enthousiast personeel.

Bedrijfskleding
Van horecagelegenheden tot autobedrijven. Wij zijn ervaren in het kleden van een grote groep mensen.