Naar boven

Cast Iron herenkleding

Cast Iron

Cast Iron

Cast Iron Denim is opgericht in 2003 en wordt verkocht in Nederland, België, Luxemburg en Zwitserland. Het merk biedt moderne kleding aan voor jonge mannen die ambitieus, zelfbewust en anders dan anders zijn. Cast Iron staat bekend om het gebruik van klassieke items met een modern tintje; van handgemaakte vintage denims en grof gebreide stukken tot gecoate stoffen en leren jacks. De look & feel van het merk wordt gekenmerkt door vijf waarden: mannelijk, sophisticated, onderscheidend, bewust en unpolished.


Coating

Eén van de kenmerken van Cast Iron is coating. De gecoate laag op de kleding symboliseert het nieuwe harnas; het zorgt namelijk voor bescherming. Deze bescherming wordt bij de gehele collectie van Cast Iron toegepast. Zo ook op de denims. Terwijl de meeste denims van droge, onbehandelde materialen worden gemaakt, gebruikt Cast Iron coating. Cast Iron is leuk te combineren met merken zoals PME Legend en Vanguard


Cast Iron online en in de winkel

Je vindt Cast Iron in onze winkel in Zuid-Beijerland. Cast Iron hangt op de herenafdeling in de kelder. Hier vind je ook de merken Dstrezzed, Superdry, Tommy en Scotch & Soda. Ben jij al op de hoogte van alle acties en evenementen dit seizoen? Blijf up to date door je in te schrijven op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram. Neem plaats in ons gezellige Grand Café The Ritz en probeer ons maandmenu of geniet van een heerlijk kopje koffie met gebak van Koekela.