Naar boven

Welkom bij Konijnendijk Mode

Al sinds 1937 verblijdt Konijnendijk Mode hun klanten. Opa Konijnendijk is ooit begonnen met een woon- en kledingwinkel op de dijk in Zuid-Beijerland. Nu, 80 jaar later, is alweer de derde generatie actief. Meer weten over de historie? Klik dan hier!

In onze winkel vind je verdeeld over de dames- en herenafdeling 150 topmerken. Merken zoals State of Art, Scotch & Soda, G-Star, PME Legend, Vanguard, Expresso, Esprit, Summum, Gerry Weber en Supertrash. Ook online vind je een top aanbod aan dames- en herenmerken. Geen tijd om langs te komen in de winkel? Shop 24/7 de leukste kleding online!

Ontspan na een dag winkelen in ons Grand café The Ritz. Het eerste kopje koffie of thee is altijd van het huis, maar je kunt hier ook terecht voor een heerlijke lunch of appelgebak van Dudok. Iedere maand staan er weer nieuwe gerechten voor je klaar. En wist je al dat je gemakkelijk gratis voor de deur kan parkeren? Kom gezellig langs en laat je adviseren door ons enthousiaste en professionele team. Je bent van harte welkom!