Naar boven

Welkom bij Konijnendijk Mode

Konijnendijk Mode

Onder de rook van Rotterdam, in de Hoeksche Waard, is Konijnendijk Mode gevestigd. Een pand van 4000 m2 is een echte blikvanger in Zuid-Beijerland. 80 jaar lang en drie generaties verder verblijdt Konijnendijk Mode zijn klanten met mode en lifestyle. Daarnaast kan je ontspannen in ons Grand Café The Ritz.

Your Personal Fashion Store

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Onze mode adviseurs staan dan ook voor je klaar om je te helpen en te adviseren, zowel in de winkel als online via onze online styliste. Wanneer klanten met een glimlach de winkel uitlopen zijn wij tevreden! Maak een afspraak voor een Personal Shopper en je weet zeker dat er iemand voor je klaar staat wanneer het jouw uitkomt óf maak een afspraak voor een VIP-arrangement en je wordt helemaal in de watten gelegd. Woon je binnen 30 minuten van onze winkel en wil je graag onbezorgd komen winkelen bij Konijnendijk Mode? Reserveer dan het Taxi-Arrangement

150 merken online bestellen

Je vindt bij ons 150 topmerken voor dames en heren. Merken zoals: Transfer, NIKKIE, YAYA, Expresso en Summum voor de dames en State of Art, Scotch & Soda, Superdry en PME Legend voor de heren.
Bestel veilig, gemakkelijk en snel 24/7 in onze webshop. Wanneer je voor 22:00 uur besteld, wordt de volgende dag jouw pakket thuis bezorgd*.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends, acties en evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Instagram.