Welkom bij Konijnendijk Mode

Konijnendijk Mode

Onder de rook van Rotterdam, in de Hoeksche Waard, is Konijnendijk Mode gevestigd. Een pand van 4000 m2 is een echte blikvanger in Zuid-Beijerland. Al sinds 1937, 87 jaar, lang en vier generaties verder verblijdt Konijnendijk Mode zijn klanten met fashion en lifestyle. Daarnaast kun je ontspannen in ons Grand Café The Ritz.

Your Personal Fashion Store

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Onze mode adviseurs staan dan ook voor je klaar om je te helpen en te adviseren. Wanneer klanten met een glimlach de winkel uitlopen zijn wij tevreden! Maak een afspraak voor een Personal Shopper en je weet zeker dat er iemand voor je klaar staat wanneer het jouw uitkomt óf maak een afspraak voor een VIP-arrangement en je wordt helemaal in de watten gelegd. Woon je binnen 30 minuten van onze winkel en wil je graag onbezorgd komen winkelen bij Konijnendijk Mode? Reserveer dan het Taxi-Arrangement

Meer dan 150 merken 

Je vindt bij ons meer dan 150 topmerken voor dames en heren. Merken zoals: Co'coutureYAYA, en Summum voor de dames en State of Art, Clean Cut Copenhagen en PME Legend voor de heren. Ook kun je bij ons terecht voor de tofste fashion merken als Fabiënne Chapot, Loavies en Circle of Trust. Naast de mooie Fashion merken kun je ook terecht voor accessoires, sieraden en schoenen van o.a. de merken My Jewellery, Mexx, Baggyshop en Via Vai.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends, acties en evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Instagram.