Naar boven

Josh V

(20) (20 artikelen)
Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V is in 2011 opgericht door modeontwerpster Josh Veldhuizen. Het merk staat bekend om de stijlvolle collecties waarmee de vrouw en haar lichaam in haar kracht worden gezet. De missie van JOSH V is ‘to make women look and feel spectacular’, waarbij diversiteit, body positivity en duurzaamheid centraal staan. JOSH V levert exclusieve collecties kleding van hoge kwaliteit voor een commerciële prijs. Hiermee vult JOSH V het gat op tussen high end en mainstream fashion in de Nederlandse modebranche.Het merk Josh V
Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V is in 2011 opgericht door modeontwerpster Josh Veldhuizen. Het merk staat bekend om de stijlvolle collecties waarmee de vrouw en haar lichaam in haar kracht worden gezet. De missie van JOSH V is ‘to make women look and feel spectacular’, waarbij diversiteit, body positivity en duurzaamheid centraal staan. JOSH V levert exclusieve collecties kleding van hoge kwaliteit voor een commerciële prijs. Hiermee vult JOSH V het gat op tussen high end en mainstream fashion in de Nederlandse modebranche.

Kwaliteit en Design
Bij Konijnendijk Mode delen we de toewijding aan kwaliteit met JoshV. Elk kledingstuk is ontworpen met zorg voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het resultaat is niet alleen mode, maar kunst in kledingvorm, waarbij elk stuk ontworpen is met een duidelijke visie. De stijl van JoshV is verfijnd en eigentijds. De kledingstukken combineren moeiteloos klassieke elementen met de laatste modetrends, waardoor je altijd up-to-date bent in de wereld van de mode. JoshV is niet zomaar een merk; het is een uiting van vrouwelijke kracht en zelfverzekerdheid. De collecties omarmen de kracht van mode om een statement te maken. Of je nu op zoek bent naar een elegante avondjurk, een chique zakelijke outfit of een trendy casual look, JoshV heeft altijd de juiste keuzes voor vrouwen met een sterke attitude.

Ontdek Josh V bij Konijnendijk Mode
We nodigen je van harte uit om de nieuwste JoshV-collecties bij Konijnendijk Mode te ontdekken. Onze winkels bieden een uitgebreide selectie van deze opvallende damesmode, zodat je jouw persoonlijke stijl kunt versterken met JoshV. Laat ons deskundige personeel je helpen bij het vinden van het perfecte kledingstuk dat past bij jouw smaak en levensstijl. JoshV bij Konijnendijk Mode is meer dan alleen winkelen; het is een expressie van stijl en zelfverzekerdheid voor de moderne vrouw. Kom langs en ervaar de verfijnde stijl en het duidelijke statement van JoshV bij Konijnendijk Mode. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het ontdekken van dit opvallende damesmode-merk.