Naar boven

PME Legend

PME Legend


PME Legend – voor échte mannen

Wie de naam PME Legend niet kent, zal de naam Pall Mall wellicht iets zeggen. Het is een Nederlands merk wat een aantal jaar geleden onder de naam PME Legend is verdergegaan. Het is een stoer en casual herenmerk en maakt gebruik van veel prints, stoere materialen, jeans en leer. Het avontuurlijke leven van piloten, bikers en andere avonturiers zijn de inspiratiebronnen voor de ontwerpers van PME Legend.

Uitgebreide collectie van PME Legend

PME Legend heeft een breed assortiment met jassen en jacks, broeken en jeans, truien en sweaters, T-shirts en polo's, overhemden en vesten. Stijl en kwaliteit staan voorop bij het ontwerpproces van PME Legend. Denim is het belangrijkste materiaal waarmee gewerkt wordt, in verschillende kleuren en wassingen. Bekende modellen zijn bijvoorbeeld de Aviator Jeans of de Bare Metal jeans. De kleuren donkergroen, donkerblauw, bruintinten, zwart en grijs veelal aanwezig in de collecties.

Stoere mannenmode

Door de grote stiksels, grove prints/stoffen en ruwe materialen is het een stoer merk voor actieve mannen. Het is een merk wat goed gedragen kan worden naar je werk (bijvoorbeeld een overhemd), maar ook in het weekend. Ga voor een mooi overhemd, lekker warm vest en een jeans.

Online PME Legend kopen – ook in de sale

In de webshop van Konijnendijk Mode is een grote collectie van PME Legend te vinden. Je vindt hier de nieuwste collecties. Ook voor de basic collectie van PME Legend kan je hier terecht. Bijvoorbeeld voor de Aviator jeans, Commander jeans of de Bare Metal jeans. Wil je liever in de winkel van Konijnendijk Mode je herenkleding kopen? Je bent van harte welkom van dinsdag t/m zaterdag om dit herenmerk of één van de andere ruim 150 modemerken te komen bekijken.