Naar boven

PME Legend

(176) (176 artikelen)
PME Legend PME Legend is een Nederlands merk en daardoor goed afgestemd op onze langere benen en armen en brede postuur. De pasvorm is prettig en constant, waardoor je zeker weet dat je favoriet altijd hetzelfde valt. Inspiratiebron voor het merk zijn piloten, bikers en andere avonturiers. Buitenmensen die stevige en warme kleding prefereren. Koop PME Legend nu online bij ons, binnen twee dagen is je favoriet bij je in huis!PME Legend herenkleding voor de sportieve buitenman
PME Legend is de naam van het merk dat velen vroeger als Pall Mall kenden. Pall Mall Jeans stond gelijk aan de sigaret rokende cowboy, een imago waar PME terecht vanaf wilde. PME Legend staat nog steeds voor de stoere man vol zelfvertrouwen. De man die veel buiten is en graag kleding draagt die bij dit buitenleven past.PME Legend mannenkleding is een Nederlands merk. Daarmee is het extra goed afgestemd op onze lengte, langere benen en armen en brede postuur. De pasvorm is prettig en constant, waardoor je zeker weet dat je favoriet altijd hetzelfde valt. Inspiratiebron voor het merk zijn piloten, bikers en andere avonturiers. Buitenmensen die stevige en warme kleding prefereren.

De bekende modellen van PME Legend jeans
Bekende PME Legend jeans modellen zijn de PME Legend Skyhawk Jeans of de PME Legend Curtis jeans. De kleuren donkergroen, donkerblauw, bruintinten, zwart en grijs zijn vaak aanwezig in de collecties. PME werkt ook graag met prints, contrasten en mooie gebreide patronen. De collecties van PME Legend bestaan verder uit jacks, broeken, jeans, truien, sweaters, shirts en accessoires, maar ook schoenen. De materialen die ervoor gebruikt worden zijn voornamelijk denim, leer, sterk katoen en sweatstoffen. Topkwaliteit waardoor ze duurzaam zijn en je ze vaak en lang kunt dragen.PME Legend herenkleding is een merk dat goed gedragen kan worden naar het werk (bijvoorbeeld een overhemd), maar ook in het weekend in een casual omgeving. Kies voor een mooi overhemd, een lekker warm vest en een sterke jeans. Wil je dit merk combineren met andere merken? Kies dan voor Vanguard, N.Z.A. of Dstrezzed.

Koop PME Legend nú online bij Konijnendijk ModeBekijk de PME Legend collectie in de winkel of webshop van Konijnendijk Mode. Je bent van harte welkom om dit herenmerk of één van de andere ruim 150 modemerken te komen bekijken. Onze modeadviseurs staan voor je klaar. Kom gezellig langs in ons Grand Café The Ritz. Het eerste kopje koffie of thee krijg je van ons. Of bestel PME Legend nu direct online!