Naar boven

Over Konijnendijk ModeKonijnendijk Mode – Your Personal Fashion Store, al 80 jaar een fenomeen in de Hoeksche Waard. Wij zijn gevestigd in Zuid-Beijerland onder de rook van Rotterdam. Via de A29 ben je er zo en parkeren kan gratis voor de deur. Van dinsdag t/m zaterdag staat er altijd één van de 65 mode adviseurs voor je klaar!

Elke klant moet bij ons tevreden de winkel uit lopen. Of het nou met- of zonder nieuwe outfit is. Wij willen klanten het gevoel geven dat je welkom bent en dat je bij ons deskundig advies kan krijgen. Ons personeel krijgt dan ook regelmatig trainingen en trendpresentaties om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

In ons pand van 4000 m2 vind je meer dan 150 topmerken! Kleding, schoenen, accessoires en lifestyle artikelen zijn verdeeld onder de verschillede afdelingen. Iedere afdeling is met een trap of lift bereikbaar. Je kunt je jas op laten hangen in onze garderobe. Wel zo handig! Helaas zijn honden niet toegestaan in onze winkel.

Start of eindig je dag in The Ritz, ons Grand Café. Hier kan je genieten van een heerlijke kop koffie of thee van het huis. Daarnaast is er voldoende keus uit gebak van het merk Koekela, vers belegde broodjes, huisgemaakte soep en maaltijdsalades.

In onze winkel bieden wij extra service aan:
  • Gratis vermaakservice bij de nieuwe collectie;
  • 5% spaarbonus;
  • Playroom voor de kinderen;
  • Inleveren en kopen van Konijnendijk cadeaubonnen en Grand Café The Ritz cadeaubonnen, inleveren Fashion Cheque en inleveren papieren VVV-bonnen;
  • Diverse Arrangementen boeken zoals het Styling Arrangement, VIP Arrangement of Taxi Arrangement;
  • Reserveren van een Personal Shopper of een afspraak maken voor Kostuum op Maat.
Daarnaast is het ook mogelijk om je online bestelling af te halen in onze winkel. Je kunt je bestelde items direct passen en advies krijgen van onze mode adviseurs. Mee naar huis nemen, mag natuurlijk ook! Wanneer de items toch niet helemaal naar wens zijn, kan je het gratis in de winkel achterlaten. Wij regelen de rest!

Lees meer over de Historie, Het Konijnendijk Team en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Klik op de afbeelding! 

Historie Konijnendijk Mode
Personeel Konijnendijk Mode
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen