Naar boven

Summum

Summum

Summum Damesmode

Dit damesmerk combineert de Amsterdamse nuchterheid met internationale allure. De kleding is stijlvol, heeft een goede pasvorm en is van uitstekende kwaliteit. De ontwerpers zijn experts in het transformeren van comfortabele materialen tot stijlvolle kleding. Er worden verschillende prints, materialen en patronen gebruikt in de gehele collectie. De collectie sluit hierdoor mooi op elkaar aan.

De collectie van Summum bestaat uit dameskleding van hoge kwaliteit. De items uit de collectie zijn luxe afgewerkt met oog voor details. De shirts en tops zijn altijd zo gemaakt dat ze alleen te dragen zijn. Een blazer of jasje kan, maar hoeft zeker niet. Dit geldt ook voor de tunieken en jurkjes. Stijlvol, vrouwelijk en heel goed los te dragen. Sjaaltjes, jasjes, sieraden, alles kan.

Het merk is ook wel te omschrijven als classy. Hoewel het merk zich richt op jonge vrouwen, wordt er een 'classy' look doorgevoerd. Nette blazers en vesten, geklede shirts en tops en luxe tunieken. Daarom is het merk ook veel gedragen bij formelere gelegenheden en feestjes. Zoek je een mooie combinatie? Kijk dan ook eens bij Expresso of Gustav. Dit zijn merken die erg goed te combineren zijn met dit stijlvolle merk.

Trends 2019

Wanneer je aan het merk Summum denkt, dan denk je aan Simplicity. Dé trend van 2019. Niet te veel tierelantijntjes, maar een cleane look met prachtige prints. Dat wil niet zeggen dat dit merk saai is. Juist niet. Summum laat zien dat je door middel van vormgeving en materiaalgebruik er hartstikke classy uit kan zien! Op ieder detail is gelet en dat maakt dit merk een kwalitatief sterk merk. De frisse kleuren en mooie materialen maken de collectie helemaal af en met dit merk ben je helemaal klaar voor de zomer. Laat je inspireren door één van onze blogs om op de hoogte te blijven van onze collecties!

Online en in onze winkel

Het merk Summum is verkrijgbaar in onze winkel.