Naar boven

Loavies

(0)
Loavies Loavies is een populair Nederlands kledingmerk dat zich richt op trendy en betaalbare mode voor vrouwen. Het werd opgericht in 2012 en is sindsdien uitgegroeid tot een bekend merk in Nederland en daarbuiten.Loavies staat bekend om zijn eigentijdse stijl, met een focus op modieuze kledingstukken en accessoires die aansluiten bij de laatste trends. Het merk biedt een breed scala aan kleding, variërend van jurken, tops en broeken tot jassen, schoenen en accessoires.Eigen stijl

Loavies is een populair Nederlands kledingmerk dat zich richt op trendy en betaalbare mode voor vrouwen. Het werd opgericht in 2012 en is sindsdien uitgegroeid tot een bekend merk in Nederland en daarbuiten.Loavies staat bekend om zijn eigentijdse stijl, met een focus op modieuze kledingstukken en accessoires die aansluiten bij de laatste trends. Het merk biedt een breed scala aan kleding, variërend van jurken, tops en broeken tot jassen, schoenen en accessoires.Een van de kenmerken van Loavies is dat ze snel inspelen op de nieuwste modetrends. Ze vernieuwen regelmatig hun collecties en brengen snel nieuwe items uit om in te spelen op wat op dat moment populair is. Hierdoor blijft het merk relevant en kunnen ze hun klanten steeds de nieuwste trends bieden.

Loavies bij Konijnendijk Mode
Heb je ook veel zin in de zomer? Dan kan je bij Konijnendijk Mode terecht om je nieuwe zomer items te scoren. Loavies biedt jou de tofste nieuwe zomercollectie. Je kan genieten van de kleurrijke truien, de vrolijke jurken en de mooiste broeken. Loavies is een nieuw merk bij Konijnendijk Mode. Wij verkopen Loavies alleen in de winkel en nog niet online. Hou onze sociale media in de gaten, zie je een items langs komen, laat het ons weten en wij kunnen het product voor jou reserveren.

Shop nu
De nieuwe collectie van Loavies hangt bij de damesafdeling op begane grond. In de winkel kan je nog meer topmerken vinden zoals: Fabiënne Chapot, Sisters point en Vero Moda. Je kan voor, tijdens en na het winkelen ook gezellig langs bij ons Grand Café The Ritz. Het eerste bakje koffie of thee is van het huis! Je kan lunchen en genieten van de belegde broodjes, huisgemaakte soepen en maaltijdsalades. Verder kan je ook genieten van o.a. de heerlijke worteltjestaart van Koekela. Kom gezellig een keer langs bij ons in de winkel. Klik hier voor de openingstijden.