Naar boven

YAYA

Yaya

YAYA

In 1992 begon het allemaal voor het Nederlandse merk YAYA. Dit damesmerk heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt en heeft nu al duizenden verkooppunten over de hele wereld. De collectie van YAYA is de basis voor iedere gaderobe. Je gaderobe begint dan ook met YAYA!  Casual met een vrouwelijke twist is waar het merk voor staat. De kleding moet lekker zitten, maar mag wel uitdagend zijn. Vrouwen moeten zich sterk en vrouwelijk voelen. De ontwerpers van het merk YAYA halen hun inspiratie uit het reizen, maar houden altijd in het achterhoofd dat Nederland de thuisbasis is. 

Trend 2019

In één woord: Simplicity! Oftewel: eenvoud. De trend van 2019 waar je niet omheen kunt. Bij deze trend gaat het om een rustige en cleane look, maar absoluut niet saai. Op ieder detail is gelet en alles moet kloppen. Ideaal voor naar het werk of een dagje uit. Er is gebruik gemaakt van fijne materialen van hoogwaardige kwaliteit stoffen. Je kunt met de YAYA-collectie eindeloos combineren. Ga je voor netjes en kies je voor een blouse, blazer of pantalon? Of kies je voor een casual look en combineer je een mooie jeans met een top, vest of sweater? YAYA heeft het allemaal. Liever combineren met een merk die ook van de Simplicity trend houdt? Kies dan voor Summum of Dante 6!

Online en in onze winkel

Begin je dag met een gratis kopje koffie of thee in ons Grand Café The Ritz. Heerlijk met de bekende appeltaart van Dudok of een lekkere muffin! Hierna ben je er helemaal klaar voor om je te laten inspireren en adviseren in onze winkel van 4000 m2 groot! Naast de collectie van YAYA hebben wij keus uit ruim 150 andere merken. Onze modeadviseurs staan graag voor je klaar! Wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete items voor je klaar hangen als jij de winkel binnenloopt? Reserveer dan nu!