Naar boven

Monari

(100) (100 artikelen)
De collecties van Monari zijn casual, glamourous en staan voor eersteklas kwaliteit. De collecties zijn tot in de kleinste details uitgewerkt en dat zie je terug in elk ontwerp. In elke collectie worden er iconische eye-catchers ontworpen, stukken die gewaagd zijn en direct geïnspireerd op de grote steden van de wereld. Je koopt Monari nu snel en veilig bij ons online!

 Het onstaan van Monari damesmode in Toscane
In 1986 is het merk Monari ontstaan in een café in Toscane. De naam komt van het zakje suiker dat naast de heerlijke italiaanse espresso lag. Monari is ontstaan uit passie. De oprichters zijn gefascineerd door Italië en de collectie is geïnspireerd op de kleuren en de stijlvolle Italianen. Monari damesmode brengt de Italiaanse stijl naar jouw kledingkast. Inmiddels werken er meer dan 200 medewerkers voor de Monari collectie en wordt het verkocht in 37 landen, waaronder Nederland.

Monari damescollectie voor zelfverzekerde vrouwen
Monari is meer dan een merk, Monari staat voor authenticiteit en de vrouw die Monari draagt is uniek en onafhankelijk. Monari ontwerpt voor vrouwen die zelfverzekerd zijn, spontaan en daadkrachtig. Wanneer je Monari draagt, dan weet je waar je voor staat en wat bij je past. Daarnaast blijf je jezelf ontwikkelen en sta je open voor nieuwe trends in de mode.De collecties van Monari zijn casual, glamourous en staan voor eersteklas kwaliteit. De collecties zijn tot in de kleinste details uitgewerkt en dat zie je terug in elk ontwerp. In elke collectie worden er iconische eye-catchers ontworpen, stukken die gewaagd zijn en direct geïnspireerd op de grote steden van de wereld. Door dit merk word je verrast en het blijft zichzelf vernieuwen zonder de eigen identiteit te verliezen. 

Monari damesmode koop je natuurlijk bij konijnendijk mode
Bij Konijnendijk Mode vind je een grote collectie aan Monari kleding. De kleding kenmerkt zich door stoere prints, goede kwaliteit en de comfortabele truien. De collectie is breed en bestaat onder andere uit: truien, vesten, broeken, jurken en blousen. De items zijn beschikbaar van maat 36 t/m 46 en zijn altijd goed onderling met elkaar te combineren. En combinaties met Tramontana, Geisha en Summum zijn ook aanraders. Wij hebben een uitgebreide Monari collectie in onze winkel. Konijnendijk Mode is dan ook één van de grootste verkooppunten van Monari in Nederland. Wij verwelkomen je graag in onze winkel met een kopje koffie van het huis in ons Grand Café The Ritz. Parkeer gratis voor de deur en vermaak je in onze winkel van 4000 m2 en meer dan 150 topmerken. Bestel je Monari nu online, dan ontvang je je favoriet binnen twee werkdagen in huis.