Naar boven

Monari

Monari damesmode
In 1986 in een cafeetje in Toscane is het idee van Monari ontstaan. Gefascineerd door Italië en geïnspireerd door de kleuren en de chique Italianen. Monari is ontstaan door passie. Wanneer een idee ontstaat wordt het waar gemaakt. Want als je wilt, dan lukt het. Waar de naam vandaan komt? Monari stond op het zakje suiker wat naast de heerlijke Italiaanse espresso lag. Vandaag de dag werken er meer dan 200 medewerkers voor het bedrijf en is het merk aanwezig in 30 landen, waaronder Nederland!

Monari is voor vrouwen die zelfverzekerd zijn, spontaan, daadkrachtig en altijd betrouwbaar. Wanneer je Monari draagt, dan weet je wat bij je past en wat je leuk vindt. Daarnaast sta je open voor de laatste trends. Kwaliteit is belangrijk, maar de liefde voor detail staat boven alles. Dit zie je dan ook terug in elk ontwerp. De collectie is breed en bestaat onder anderen uit: truien, vesten, broeken jurken en blousen. Kijk ook eens bij de merken: Tramontana, Geisha en Summum. 

Winkelmerk
Wij hebben een uitgebreide collectie in onze winkel. Konijnendijk Mode is dan ook één van de verkooppunten van Monari in Nederland. Wij verwelkomen je graag in onze winkel met een kopje koffie van het huis in ons Grand Café The Ritz. Parkeer gratis voor de deur en vermaak je in onze winkel van 4000 m2 groot en meer dan 150 topmerken.