Naar boven

A Fish named Fred

(0)
A Fish Named Fred Het Nederlandse merk heeft haar roots in Amsterdam en bestaat sinds 2011. De naam A Fish Named Fred, bedacht door een 10-jarig meisje, staat voor het speelse karakter van de kleding. Iedereen kan het dragen, want iedereen kan Fred zijn. Dat is het motto van Rob Schalker die aan de wieg van het merk stond.

A Fish Named Fred bij Konijnendijk Mode


A Fish Named Fred, puur Nederlands herenmerk 

Het Nederlandse merk heeft haar roots in Amsterdam en bestaat sinds 2011. De naam A Fish Named Fred, bedacht door een 10-jarig meisje, staat voor het speelse karakter van de kleding. Iedereen kan het dragen, want iedereen kan Fred zijn. Dat is het motto van Rob Schalker die aan de wieg van het merk stond.


A Fish Named Fred: van T-shirts en overhemden tot truien en polo’s

A Fish Named Fred is een kleurrijk mannenmerk dat in korte tijd een flink aantal fans heeft verzameld. Het merk maakt gebruik van kwalitatief hoge stoffen en een opvallende uitstraling door de verschillende prints, kleurcombinaties en details. De liefhebbers herkennen een echte  A Fish Named Fred van afstand door de uniciteit van de kleding.

De A Fish Named Fred mannencollectie bestaat uit T-shirts, overhemden, truien, polo's en jassen. De kleding zit vol verrassingen, van een opvallende bloemenvoering tot een overhemd met multicolor strepen. Bij A Fish Named Fred is niks te gek en je zult dus ook regelmatig gimmicks in een kledingstuk aantreffen.


A Fish Named Fred in onze winkel

Je bent van harte welkom in onze winkel om dit herenmerk te komen bewonderen. Naast A Fish Named Fred bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Carl Gross, State of Art of Scotch & Soda. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.