Naar boven

My Jewellery

(0)

 

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Sieraden, accessoires, schoenen en kleding bij My Jewellery

Ben jij helemaal gek van fashion? Stijl je look helemaal af met de sieraden van My Jewellery. Het sieradenlabel van dit moment! Shop je sieraden, horloges, accessoires, kleding en schoenen bij Konijnendijk Mode.

Vind hier een grote collectie van dit merk aan sieraden. Bij My Jewellery kun je eindeloos mixen en matchen. My Jewellery heeft een unieke eigen sieraden collectie , zoals bijvoorbeeld de bekende ringen met drie stenen van de Gold collectie. Erg populair zijn de My Jewellery bangles. Deze stalen armbanden zijn tijdloos, duurzaam, hoogwaardig en super fashionable. Je kunt My Jewellery herkennen aan de eigenwijze ibiza style. De collectie Ibiza mode wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan materiaalcombinaties en accenten. De nieuwste collectie die My Jewellery heeft uitgebracht, is de vintage collectie. Een mooie collectie met een vintage stijl, gedragen door influencers zoals Vivian Hoorn.

Winkelmerk

De sieraden van My Jewellery vind je op de damesafdeling. Op deze afdeling staat het merk gepresenteerd tussen merken als Loavies, NA-KD en Biba. In onze winkel van 4000 m2 in Zuid-Beijerland hebben wij ook een restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch of gebak van Koekela. Ook is er een playroom voor de kinderen en kun jij je jas kwijt in onze garderobe. Kom naar onze winkel en beleef dit seizoen met ons!