Naar boven

NUKUS

(42) (42 artikelen)

 

NUKUS

NUKUS is een stijlvol en tijdloos Nederlands dames-kledingmerk dat graag iedere vrouw wil laten stralen. Het is daarom geschikt voor vrouwen van jong tot oud.

Het onstaan van het merk NUKUS

Nick Vervoort richtte NUKUS op in 2017. Nick is al jaren werkzaam in de mode en heeft een duidelijk beeld over de mode van nu. Door zijn liefde voor mode, ondernemerschap en kledinglijnen ontwikkelen ging zijn droom in vervulling en dames-kledingmerk NUKUS werd geboren.

De collecties van NUKUS zijn stijlvol en tijdloos

Er is veel aandacht besteed aan de items van dit mooie merk. Deze zijn gemaakt van luxe stofsoorten. De kledingstukken worden gemaakt van natuurlijke materialen die zacht aanvoelen en van goede kwaliteit zijn. Zoals de wol die afkomstig is uit Italië of de stofsoorten die uit Portugal komen. De kleding van NUKUS is moeitloos te combineren met andere kledingstukken en zorgt meteen voor een goede basis in je garderobe.

Acht keer per jaar brengt NUKUS nieuwe collecties uit

Acht keer per jaar een frisse nieuwe collectie waarbij NUKUS zichzelf en hun collecties steeds verder ontwikkeld en probeert te overtreffen.

Je favorieten van NUKUS koop je online of in de winkel bij Konijnendijk Mode    

Kom gezellig naar onze winkel om NUKUS te bewonderen. Je bent van harte welkom! Naast NUSKUS vind je bij Konijnendijk Mode ook 150 andere modemerken zoals Opus, Yaya, Freequent en In Shape. Als je jouw favoriete items gevonden hebt reken je ze af in de winkel van Konijnendijk Mode of online. Binnen 2 werkdagen is je online bestelling bij je thuis.