Naar boven

NUKUS

(58) (58 artikelen)
NUKUS Nukus is een stijlvol en tijdloos Nederlands dames-kledingmerk dat graag iedere vrouw wil laten stralen. Het is daarom geschikt voor vrouwen van jong tot oud.Nick Vervoort richtte Nukus op in 2017. Nick is al jaren werkzaam in de mode en heeft een duidelijk beeld over de mode van nu. Door zijn liefde voor mode, ondernemerschap en kledinglijnen ontwikkelen ging zijn droom in vervulling en dames-kledingmerk Nukus werd geboren.

 

Nukus: duurzaamheid met stijl
Nukus is een stijlvol en tijdloos Nederlands dames-kledingmerk dat graag iedere vrouw wil laten stralen. Het is daarom geschikt voor vrouwen van jong tot oud. Nick Vervoort richtte Nukus op in 2017. Nick is al jaren werkzaam in de mode en heeft een duidelijk beeld over de mode van nu. Door zijn liefde voor mode, ondernemerschap en kledinglijnen ontwikkelen ging zijn droom in vervulling en dames-kledingmerk Nukus werd geboren. Nukus is veel meer dan alleen een kledingmerk; het is een levensstijlkeuze voor de moderne, bewuste consument. Bij Konijnendijk Mode begrijpen we het belang van duurzaamheid, en daarom hebben we Nukus omarmd, een merk dat voorop loopt in het creëren van mode die zowel trendy als milieuvriendelijk is.

Ontdek de innovatie van Nukus
Nukus brengt innovatie in de mode met gebruik van duurzame materialen en productieprocessen zonder in te leveren op stijl. Bij Konijnendijk Mode begrijpen we dat mode zowel ethisch verantwoord als modieus moet zijn, en dat is precies wat Nukus biedt. Of je nu op zoek bent naar Nukus kledingstukken die je dagelijkse garderobe verrijken of je wilt een statement maken met duurzame mode, bij Konijnendijk Mode hebben we een uitgebreide collectie Nukus items die aan al je behoeften voldoen.

Kies voor duurzame kleding
Of je nu op zoek bent naar Nukus kledingstukken die je dagelijkse garderobe verrijken of je wilt een statement maken met duurzame mode, bij Konijnendijk Mode hebben we een uitgebreide collectie Nukus items die aan al je behoeften voldoen.Ontdek de duurzame revolutie met Nukus, nu beschikbaar in onze winkel. Kies voor stijl, kies voor kwaliteit, kies voor duurzaamheid - kies Nukus bij Konijnendijk Mode, waar mode en verantwoordelijkheid samenkomen voor een betere wereld.