Naar boven

Born with Appetite

(11) (11 artikelen)

Born with Appetite bij Konijnendijk ModeBorn with Appetite is een trendy herenmodemerk

De naam van Born with Appetite is in 2014 ontstaan of zoals ze zelf zeggen ‘born’ met een missie. De collectie van Born with Appetite heeft als doel de Nederlandse man stijlvol te kleden met trendy collecties, die ontstaan door gebruik van mooie stoffen en met vernieuwde details.

Born with Appetite: van colberts met slanke pasvorm tot mooie chino’s of denim

De collecties van Born with Appetite zijn smart casual. Wat kun je bij dit merk verwachten? De colberts hebben een jonge en slanke pasvorm. Deze stijlen ze combinatie met een mooie chino of denim.

Born with Appetite in onze winkel

Je bent van harte welkom in onze winkel om dit herenmerk te komen bewonderen. Naast Born with Appetite zijn bij Konijnendijk Mode nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Plain Units, Scotch & Soda of Cast Iron. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.