Naar boven

Via Vai

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Via Vai schoenen

Het merk Via Vai Shoes is voor de echte powervrouw! Per seizoen creëren ze mooie musthaves van de moment waardoor de schoenen super uniek zijn! De collectie is vrouwelijk, stoer, edgy en er is altijd ingespeeld op de trends! Voor iedere gelegenheid is er een perfecte paar schoenen te vinden voor jou! Je ziet dit seizoen veel sneakers, enkellaarsjes en sandalen in de Via Vai collectie.

Het merk is begonnen in Nederland en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal merk. Het kantoor staat in Kaatsheuvel en daar werken ruim vijfentwintig medewerkers aan de perfecte schoenen. De modellen zijn vol liefde en passie ontworpen en de collecties worden verzonden naar België, Luxemburg, Duitsland, Noorwegen en Denemarken. Je kunt wel zeggen dat Via Vai een professioneel schoenenmerk is die altijd voor kwaliteit gaat!

Winkelmerk

De schoenen van Via Vai vind je op de schoenenafdeling. Op deze afdeling staat het merk gepresenteerd tussen merken als Toral, Peter Kaiser en Toms. In onze winkel van 4000 m2 in Zuid-Beijerland hebben wij ook een restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch of gebak van Koekela. Ook is er een playroom voor de kinderen en kun jij je jas kwijt in onze garderobe. Kom naar onze winkel en beleef dit seizoen met ons!