Naar boven

Co'Couture

(3) (3 artikelen)
De Scandinavische merken zijn in opmars! Co'Couture is een Deens merk opgericht in 2015. De combinatie van Scandinavisch minimalisme en Franse invloeden resulteert elke keer weer in een fantastische collectie. Shop de nieuwe zomercollectie van Co'Couture nu bij Konijnendijk Mode.

Uniek met prachige details 

In de designs van Co'Couture zien we zeker de Scandinavische roots terugkomen van het merk met het minimalisme maar er zijn ook zeker invloeden van de Franse mode te vinden. In combinatie met de prachtige afwerking en details resulteert dit in unieke kleding die zeer geliefd is bij modebewuste vrouwen. 

In de nieuwe voorjaarscollectie van Co’Couture zien we een knipoog aan de 70’s met veel kleur, oversized silhouettes en pofmouwen. 

Duurzaamheid 

Naast dat de kleding van geweldige kwaliteit is heeft Konijnendijk Mode gekozen om dit merk op te nemen in de collectie vanwege de duurzaamheid die het merk toepast bij het maken van hun items denk aan het gebruik van gecertificeerd katoen voor Co’Couture blouses.  

Co’Couture bij Konijnendijk Mode 

Co’Couture shop je bij Konijnendijk Mode. Wat denk je van een mooie Co’Couture jeans? Combineer deze met een leuke blouse met pofmouw en stoere laarsjes. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe collecties en Sale? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!