Naar boven

Lifestyle afdeling


Direct bij binnenkomst in de winkel vind je de lifestyle afdeling. Hier vind je allerlei leuke woonaccessoires voor verschillende interieurstijlen. Op deze afdeling tref je onder andere kaarsen, vazen, kussens en fotolijstjes aan, maar ook boeken en huisparfums.

 
Woonaccessoires
De uitstraling van jouw huiskamer wordt bepaald door de styling. Sfeervolle woonaccessoires zijn de finishing touch voor ieder interieur. Op deze afdeling vind je leuke hebbedingetjes. Kleed je huis aan met mooie woonaccessoires of geef deze accessoires aan een ander cadeau. Iedereen wordt tenslotte blij van een gezellig huis!

 
Mijn stijl
Op zoek naar een cadeautje voor jezelf of voor een ander? In de collectie van Mijn Stijl vind je mooie items voor zowel het lichaam als het interieur. De collectie bestaat uit verzorgende producten zoals: handzeep, geurkaarsen, geurstokjes, roomspray, scrub maar ook schoonmaakmiddelen. De producten van Mijn Stijl zijn simpel, puur en betaalbaar. Leuk voor iedereen!


Voluspa geurkaarsen en geurkaarsstokjes

Nieuw bij Konijnendijk Mode zijn de heerlijk geurende geurkaarsen en geurkaarsstokjes van Voluspa. Deze luxe geurkaarsen geven een echte herfstsfeer in jouw huis. Voluspa is een duurzaam en ecologisch product gemaakt van kokosnootwax (diervriendelijk), waardoor deze geurkaarsen van Voluspa niet walmen of roken. Deze geurkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en geuren. De geurkaarsen van van Voluspa zijn goed geprijsd en leuk om kado te doen.
 
 
 
 
Boeken
Op onze lifestyle afdeling vind je unieke boeken! De boeken zijn net even anders dan anders en dat maakt ze extra speciaal. Wil je meer weten over Instagram, fotografie of eten & drinken? Lees jij graag alles over kunst en architectuur? Of laat jij je liever inspireren door autobiografische boeken? Je vindt het allemaal in onze winkel. De boeken zijn voorzien van een mooie kaft en daarom ook leuk als accessoire in het interieur!




Een mooi cadeau gevonden voor iemand? Wij pakken dit feestelijk voor je in zodat het extra leuk is om te geven. Soms is het best lastig om te verzinnen wat je cadeau moet geven aan een ander. Met een giftcard van Konijnendijk Mode zit je altijd goed! Dit is een leuk cadeau voor mannen als vrouwen. Je kunt de giftcard besteden aan kleding, schoenen, accessoires en lifestyle artikelen! Ben je zelf verwend met een giftcard van onze winkel? De nieuwe dames- en herencollecties hangt weer in de winkel en de lifestyle afdeling is weer helemaal gestyled met mooie items voor het nieuwe seizoen!