Naar boven

Business afdeling

https://www.konijnendijkmode.nl/nl/merken/ledub/

De afdeling

Wanneer je gaat trouwen, een trouwfeest hebt, een zakelijke afspraak of gewoon op zoek bent naar een mooi pak, dan is onze business afdeling echt iets voor jou. De businessafdeling kun je vinden op de eerste etage in onze winkel. Wij hebben hier mooie collecties hangen van verschillende topmerken

business afdeling konijnendijk mode
 
Collectie
Je vindt op de Business afdeling onder andere pakken, pantalons, overhemden en dassen. Daarnaast zijn er voor iedere gelegendheid ook accessoires zoals bretels, manchetknopen en strikken in verschillende prints en kleuren. 


Merken

Op deze afdeling vind je merken zoals: Profuomo, CG Club of Gents, Strellson, Carl Gross, Olymp en Ledûb. Maak je outfit helemaal compleet met een mooie stropdas, pochèt, of leuke strik met bretels van het merk Profuomo. Daarnaast hebben we ook schoenen en riemen van merken als Van Lier en Floris van Bommel.
Wil je een pak dat perfect aansluit bij jouw wensen? Of misschien je droom (trouw)pak zelf samenstellen?  Laat dan een pak op maat maken van Your Personal Suit. Dit bied eindeloze mogelijkheden, tot zelfs je eigen initialen in de voering laten zetten. Voor meer informatie kun je naar de link een pak op maat.