Naar boven

Fabienne Chapot

Fabienne Chapot Damesmode

Fabienne Chapot dé eigenaresse van het merk Fabienne Chapot heeft het merk in 2016 opgericht. Na jaren lange ervaring in het ontwerpen van tassen, portemonnees en leren accessoires onder de merknaam Fab wilde ze haar droom uit laten komen: een ready-to-wear collectie wordt werkelijkheid! Inmiddels wordt het merk in meer dan 500 winkels in Europa verkocht.

De collectie van Fabienne Chapot bestaat uit een uitgesproken stijl. Opvallende prints en kleuren zijn dan ook onderdeel van de collectie.

Trends 2018

De collectie van Fabienne Chapot bestaat onder andere uit getailleerde damespakken, blouses, jurken, vesten en truien. De sterrenprint en de luipaardenprint is dit seizoen niet weg te denken.

Online en in onze winkel

Fabienne Chapot is zowel online als in onze winkel verkrijgbaar. Kom langs bij Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland en laat je, indien gewenst, adviseren door een een mode adviseurs. Laat je verrassen door een van de andere topmerken, zoals NIKKIE, SuperTrash of Dante 6. Parkeer gemakkelijk en gratis voor de deur! Iedere vrijdag hebben wij koopavond en zijn wij tot 22:00 uur geopend. Je kunt Fabienne Chapot uiteraard ook 24/7 online bestellen!