Naar boven

Fabienne Chapot

(33) (33 artikelen)
Fabienne Chapot De kleding van Fabienne Chapot geeft kleur aan je kledingkast. De zelf ontworpen prints, opvallende en contrastrerende kleuren, vrouwelijke pasvorm en eigenzinnige details typeren de stijl van Fabienne Chapot. Bestel je Fabienne Chapot favoriet nu online.

 Fabienne Chapot dameskleding sinds 2006


Fabienne Chapot is als brand opgericht in Amsterdam en anno 2021 genoemd naar de ontwerpster van het merk. Het merk Fabienne begon echter in 2006 als accessoire merk, onder de naam Fab. Fabienne wilde vooral kleur geven aan de destijds voornamelijk kleurloze accessoires en dit sloeg aan. In 2016 werd het label omgevormd tot Fabienne Chapot, zodat ze met deze naam makkelijker internationaal kon gaan. En of dat gelukt is. Er ontstond een uitgebreide modecollectie waarbij lef en kleur het DNA vormt. Vandaag de dag worden de artikelen van Fabienne Chapot in bijna 1000 winkels verkocht.

 

Geef kleur aan je kledingkast met de Fabienne Chapot collectie


De kleding van Fabienne Chapot geeft kleur aan je kledingkast. De zelf ontworpen prints, opvallende en contrastrerende kleuren, vrouwelijke pasvorm en eigenzinnige details typeren de stijl van de Fabienne Chapot damescollectie. Dit merk past goed bij vrouwen die hun hart volgen en durven te vertrouwen op hun intuïtie. Fabienne Chapot wil met haar kleding bereiken dat vrouwen zich goed voelen. Wanneer een vrouw zich goed voelt kan ze dromen, heeft ze lef en haalt ze het beste uit haar leven. 
 

Dameskleding van Fabienne Chapot


Ieder jaar brengt Fabienne Chapot twee dameskleding collecties in de winkels, elk bestaande uit vijf hoofdstukken. Ieder collectie is gemaakt met een grote dosis lef. De hoeveelheid aan prints die te zien zijn in de collectie worden allemaal door het team van Fabienne ontworpen. De prints ontstaan met een pen of penseel en er komt geen computer aan te pas. Puur vakmanschap. Kenmerkend voor de collectie is de vintage look die in elk ontwerp terugkomt. Met het verleden als inspiratiebron ontstaat er een prachtige vrouwelijke, vintage ogende, kleurrijke collectie. Je herkent een Fabienne Chapot direct.
 

Fabienne Chapot dameskleding vind je bij Konijnendijk Mode


De collectie die wij bij Konijnendijk Mode verkopen bestaat onder andere uit blouses, jurken, tops, rokken, truien en broeken. Combineer een Fabienne Chapot blouse met een speelse print met een mooie jeans van G-Star of kies een van de Maison Scotch vestjes bij een Fabienne Chapot jurk. 
 

Koop je nieuwe Fabienne Chapot in Zuid-Beijerland of hier in de webshop


Kom langs bij Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland en laat je adviseren door een van onze mode adviseurs. Laat je ook verrassen door een van de andere 150 merken, zoals Maison ScotchLoavies en YAYA .je parkeert gemakkelijk en gratis voor de deur. Een drukke werkweek? Iedere vrijdag is er koopavond en zijn wij tot 20:00 uur geopend. Je Fabienne Chapot favorieten liever thuis ontvangen? Bestel ze nu online.