Naar boven

Ondermode

(4) (4 artikelen)
We verkopen alleen de beste ondermode merken met een kwaliteit waar we voor in staan. Omdat we weten dat een goede outfit begint met goede ondermode. Een boxer of shirt moet niet schuren, goed aansluiten bij je lichaam en alle flexibiliteit geven die je nodig hebt. Je koopt bij ons onder meer boxershorts van Scotch & Soda en Slater. En ook de ondershirts en basis shirts van Garage en Slater. Bestel je vandaag nog!

De beste basis voor een goede outfit is goede ondermode


De mooiste outfit zal minder mooi staan of niet lekker zitten door het dragen van de verkeerde ondermode. Fijn zittende en aansluitende ondermode zoals een goed passende boxershort en een goed katoenen ondershirt wordt vaak onderschat. Een boxer of shirt moet niet schuren, goed aansluiten bij je lichaam en alle flexibiliteit geven die je nodig hebt. Alleen dan kun je er fijn in bewegen en krijg je geen draagstriemen. Maak dus een doordachte keuze en eenmaal een fijn merk gevonden, dan hoef je niet meer te wisselen. 

Goed passende ondermode voor een goed silhouet


Zeker bij slim fit kleding of nauw aansluitende broeken en shirts is het mooi als je ondermode daarop aansluit. Zodat je geen randen ziet en je geen last krijgt van striemen in de huid. Kijk vooral ook bij dresshirts en overhemden dat het shirt er mooi onder valt. Met niet al te dikke naden en een goede afwerking. Kijk ook goed naar het materiaal, is het ademend, ventileert het en neemt het vocht goed op? Allemaal belangrijke vragen bij de aankoop van een ondershirt. We helpen je graag met een goed advies. 

De fijnste ondermode van goede kwaliteit koop je natuurlijk bij Konijnendijk Mode

We verkopen alleen de beste merken met ondermode van een kwaliteit waar we voor in staan. Omdat we weten dat een goede outfit begint met goede ondermode. Je koopt bij ons onder meer boxershorts van Scotch & Soda en Slater. En ook de ondershirts en basis shirts van Garage en Slater