Naar boven

Slater

(23) (23 artikelen)
Slater De basicshirts en boxershorts van Slater zijn zo gesneden dat ze perfect passen onder overhemden, broeken en dresshirts. Slim fit en mooi het lichaam volgend. De kwaliteit is van dien aard dat ze ook na veel wassen goed in model en mooi blijven. De beste outfit begint dan ook met de beste onderkleding. Bestel nú online en ontvang je shirts en shorts binnen twee werkdagen bij je thuis!Slater basic shirts perfect afgestemd op de functie als ondershirt


Slater is een T-shirt merk, het biedt basis T-shirts aan voor heren. Ze noemen ze de 'Original American T-shirts' omdat ze gemaakt zijn naar de originele T-shirt concepten. Je vindt ze in de kleuren zwart, wit & navy terug in de collectie. Ze zijn verkrijgbaar in de modellen met ronde hals of V-hals. Ook biedt het merk mouwloze shirts en boxershorts aan. Alle items zijn verkrijgbaar t/m maat 3XL. 


Slater shirts en boxershorts voor draagcomfort en lang draagplezier


De basicshirts en boxershorts van Slater zijn zo gesneden dat ze perfect passen onder overhemden, dresshirts en pantalons. Slim fit en mooi het lichaam volgend. De kwaliteit is van dien aard dat ze ook na veel wassen goed in model en mooi blijven. We horen vaak van klanten dat als ze eenmaal een Slater shirt of boxershort hebben gedragen, ze niet terug willen naar merkloos. De beste outfit begint dan ook met de beste onderkleding. 

Je koopt Slater shirts en boxershorts natuurlijk bij Konijnendijk Mode


De basis shirts en herenshorts van Slater Basics vind je op de herenafdeling. Op deze afdeling staat het merk gepresenteerd tussen merken als PME Legend, Vanguard en A Fish Named Fred. Je kunt de Slater basisshirts ook online kopen. Vandaag besteld is binnen twee werkdagen in huis!