Naar boven

T-shirts van Garage

(14) (14 artikelen)
Garage Al sinds 1988 is het merk Garage bezig met het produceren van hun t-shirts. De t-shirts van het Garage bestaat uit basismodellen van goede kwaliteit in verschillende kleuren. Kom langs bij Konijnendijk Mode of shop de t-shirts online. 

Ontdek Garage bij Konijnendijk Mode

Bij Konijnendijk Mode introduceren wij Garage. Het merk staat bekend om hun kwaliteit, stijl en comfort. Als je op zoek bent naar een perfecte basic, dan is Garage het merk voor jou.

De collecties van Garage worden gemaakt in hun eigen fabriek, waardoor kwaliteit het hele jaar door gegarandeerd is. Er worden hoogwaardige materialen ingekocht, stoffen worden gebreid en milieuvriendelijk geverfd.

Kwaliteit en Passie

Bij Konijnendijk Mode geloven we dat goede basics belangrijk zijn voor een goede outfit. Elk kledingstuk straalt passie uit van de ontwerpers, wat resulteert in een collectie die langdurig comfort en plezier biedt aan degenen die het dragen.

Al sinds 1988 is het merk Garage bezig met het produceren van hun t-shirts. De t-shirts van het Garage bestaat uit basismodellen van goede kwaliteit in verschillende kleuren. Kom langs bij Konijnendijk Mode of shop de t-shirts online. 

De t-shirts van het Garage bestaat uit basismodellen van goede kwaliteit in verschillende kleuren. Deze basismodellen zijn voor zowel mannen als vrouwen beschikbaar. De kleuren van de basismodellen zijn; wit, zwart, grijs en blauw. Bij ons in de winkel hebben wij alleen de herencollectie van het merk Garage.
De collectie van Garage is gemaakt van 5% elasthan. Hierdoor sluit het erg mooi aan op het lichaam. De combinatie met de 95% katoen zorgt voor een fijne pasvorm.
 
Wanneer kom jij langs?

Kom langs bij Konijnendijk Mode en ontdek de collectie van Garage! Buiten Garage verkopen wij ook merken als State of Art, Meyer, Floris van Bommel en meer. Dus kom gerust langs en laat onze verkopers jou informeren over onze uitgebreide kledingwinkel.