Naar boven

Vanguard

Vanguard

Stoere mannen merk

Vanguard is een mannelijk, sterk casual merk. Het straalt een typisch Amerikaans Route 66-gevoel uit. Binnen de lijn is er ook een casual-chic collectie. Nette overhemden met een stoere touch en sportieve vesten. Een veelzijdig merk voor de actieve, stoere man. 

Vanguard, casual kleding

Het merk past bij een actief, maar gestyled leven. Mannen die van een actieve en een stoere look houden, maar ook willen dat ze er actueel en modisch bijlopen, vinden dit vaak een prettig merk. Het heeft een brede collectie met jeans, denimjasjes, leren jacks, overhemden, vesten en shirts. Stoere stevige materialen, robuuste vormen en donkere kleuren. 

De Vanguard collectie 

De collectie van Vanguard is voor mannen met een actief leven. Mannen die houden van een stoere outfit maar er wel netjes en casual bij willen lopen. De collectie wordt gemaakt van moderne materialen met een klassieke snit. Het heeft een uitgebreide collectie bestaande uit overhemden, jeans, broeken, knitwear, jacks en jasjes. Zo kun je blijven combineren. Het merk is goed te combineren met de merken PME Legend en Cast Iron.

Vanguard online bestellen bij Konijnendijk Mode

Vanguard is nu ook online te shoppen via de webshop van Konijnendijk Mode. Je vindt hier een deel van de collectie die wij in de winkel voeren.Je kunt een bezoekje brengen aan de winkel. Daar vind je ruim 150 dames- en herenmerken onder 1 dak. Wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete item klaar hangt in de winkel? Reserveer dan de collectie online en kom het passen in onze winkel! De kleding hangt maximaal 3 dagen voor je apart en kun jij ophalen wanneer het jou uitkomt.