Naar boven

Vanguard

(92) (92 artikelen)
Vanguard Vanguard is een mannelijk, sterk casual merk. Het straalt het typisch Amerikaanse ‘Route 66’-gevoel uit. Naast de pure casual collectie is er ook een casual-chic collectie. Nette overhemden met een stoere touch en sportieve vesten. Shop nu direct je favoriete Vanguard-item en ontvang het binnen twee werkdagen in huis. Bestel Vanguard nú online!
SorterenVanguard mannencollectie en de V-Cilinders van de Moto Guzzi


Vanguard is de bekende broer van PME Legend en Cast Iron. Waar PME past bij het avontuurlijke buitenleven van piloten en Cast Iron zich richt op de hedendaagse ridder, is de Vanguard herencollectie hét merk van de vrijheid en het avontuur van motorrijders. Er bestaat een nauwe samenwerking met Moto Guzzi. En er rijden verschillende custom made Vanguard Moto Guzzi bikes op de Europese én Amerikaanse wegen.


Vanguard jeans zitten vol verwijzingen naar het motorleven

De denimcultuur gecombineerd met het avontuurlijke motorleven zorgt voor een collectie geweldige kledingstukken met badges, leer, contrasten, sterke stiksels en sluitingen. Geweldig geïnspireerd op legendarische motorreizen over de uitgestrekte highways tussen de grote Amerikaanse steden. De sterke materialen zorgen ervoor dat het merk erg duurzaam is. Het kan vaak gedragen en gewassen worden. Ook bij veelvuldige beweging draagt het fijn door de sterke stretch stoffen. De Vanguard mannencollectie is een fijn merk voor mannen die veel actief en buiten zijn. 


Vanguard is bij uitstek hét stoere mannenmerk

Hoewel de Vanguard herencollectie tijdloos is, wordt Vanguard vooral gedragen door mannen tussen de 30 en 60 jaar. Vanguard is een mannelijk, sterk casual merk. Het straalt een typisch Amerikaans ‘Route 66’-gevoel uit. Naast de pure casual collectie is er ook een casual-chic collectie. Nette overhemden met een stoere touch en sportieve vesten. Een veelzijdig merk voor de actieve, stoere man.


Vanguard herenkleding voor de nonchalante look

Het merk past bij een actief, maar gestyled leven. Mannen die van een actieve en een stoere look houden, maar ook willen dat ze er actueel en modisch bijlopen, vinden dit vaak een prettig merk. Ook omdat het nonchanlant overkomt maar tegelijkertijd verzorgd. Het heeft een brede collectie met jeans, denimjasjes, leren jacks, overhemden, vesten en shirts. Stoere stevige materialen, robuuste vormen en donkere kleuren. Het combineert perfect met PME Legend herenkleding en Cast Iron collectie.

Vanguard bestel je nú online bij Konijnendijk Mode

Vanguard bestel je snel en veilig hier online. Wil je graag een persoonlijk advies? Kom dan naar onze enorme winkel in Zuid-Beijerland. Daar vind je ruim 150 dames- en herenmerken onder 1 dak. Je kunt er voor de deur gratis parkeren. En in de lunchroom staat een kop koffie of thee voor je klaar. Alles om jouw bezoek aan onze winkel zo prettig en gezellig mogelijk te maken. We zien je graag!