Naar boven

Broeken & Jeans

De juiste broek is al de helft van je outfit

De juiste broek laat je goed in je vel zitten. Wanneer je een goede en mooie broek of jeans draagt, heb je al de helft van je outfit. Of je nu een baggy, skinny of gewoon een rechte broek wenst, er is voor ieder wat wils. Konijnendijk Mode heeft een groot aanbod broeken van onder andere de volgende merken: Pierre Cardin, Vanguard, MAC, Meyer en G-star. Daarom vind je altijd de beste keuze.

Wij helpen je graag!

In de winkel kunnen we je adviseren over de juiste broek bij jouw figuur en/of jouw wensen. Maar heb je altijd hetzelfde merk en zweer je bij dit merk? Dan maken we het je nu een stuk gemakkelijker. Je bestelt ze namelijk gewoon in onze webshop. We hebben altijd broeken van PME Legend, Pierre Cardin en van G-star in onze webshop.

 

Koop nu jouw favoriete broek of jeans

Houd onze webshop regelmatig in de gaten voor de kortingen op jouw favoriete merk. We zorgen ervoor dat er altijd een actueel aanbod is en helpen je ook met bijpassende accessoires zoals boxershorts, sokken en riemen. Ook in de outlet kom je regelmatig voordelige artikelen tegen.