Naar boven
Herenkleding | Broeken & Jeans |  PME, Cast Iron, MAC |

Broeken & Jeans

Broeken en jeans voor heren zijn comfortabel en functioneel. Voor dit seizoen hebben wij broeken en jeans in verschillende modellen en kleuren. Ga je voor een slim-fit, regular-fit of tapered-fit in het blauw, beige of lichtgrijs? Shop nu in de sale de merken: PME Legend en Vanguard. Reserveer nu!

De juiste broek is al de helft van je outfit

De juiste broek laat je goed in je vel zitten. Wanneer je een goede en mooie broek of jeans draagt, heb je al de helft van je outfit. Of je nu een baggy, skinny of gewoon een rechte broek wenst, er is voor ieder wat wils. Konijnendijk Mode heeft een groot aanbod broeken van onder andere de volgende merken: Pierre Cardin, Vanguard, MAC, Meyer en G-star. Daarom vind je altijd de beste keuze.

Wij helpen je graag!

In de winkel kunnen we je adviseren over de juiste broek bij jouw figuur en/of jouw wensen. Maar heb je altijd hetzelfde merk en zweer je bij dit merk? Dan maken we het je nu een stuk gemakkelijker. Je bestelt ze namelijk gewoon in onze webshop. We hebben altijd broeken van PME Legend, Pierre Cardin en van G-star in onze webshop.

Koop nu jouw favoriete broek of jeans

Houd onze webshop regelmatig in de gaten voor de kortingen op jouw favoriete merk. We zorgen ervoor dat er altijd een actueel aanbod is en helpen je ook met bijpassende accessoires zoals boxershorts, sokken en riemen. Nu is het mogelijk om je favoriete items te reserveren!