Naar boven

Gelegenheidskleding


De afdeling

Op zoek naar een prachtige outfit omdat je een speciale gelegenheid in het vooruitzicht hebt? Voor iedere gelegenheid staan onze mode adviseurs klaar. Op de bovenste verdieping in onze winkel vind je een kleine schatkamer vol gelegenheidskleding.


Collectie
Op deze afdeling vind je prachtige jurken voor de moeder van de bruid. Wanneer je als gast bent uitgenodigd voor een bruiloft ben je hier ook op de juiste afdeling. Heb je een gala of een chique feestje? Dan kun je voor een mooi cocktailjurkje, een feestelijke rok of een broekpak ook hier terecht.

 
Merken
De gelegenheidskleding op deze afdeling zijn van merken zoals: Vera Mont, Joseph Ribkoff en Hermann Lange. Je maakt je outfit helemaal compleet met een bijpassende clutch en schoenen van het merk Peter Kaiser.


Feestelijke gelegenheid
Op de eerste verdieping in onze winkel vind je afdeling City. Op deze afdeling kun je ook terecht voor een geschikte outfit voor een speciale gelegenheid. Hier hangen onder andere jurken en damespakken van merken als Mos Mosh, Summum en Freebird.


Persoonlijk advies
Als je een speciale gelegenheid hebt wil je er natuurlijk helemaal top uitzien. Vaak heb je net even wat extra advies nodig. Maak een afspraak voor het VIP Arrangement of het Styling Arrangement. Je weet dan zeker dat er een styliste voor je klaar staat en dat je goed gestyled de deur uit gaat. De heren kunnen een afspraak maken voor Kostuum op Maat op de Business afdeling. Zo stralen jullie samen op die ene bruiloft of dat spetterende feest.