Naar boven

Reserveer Betty Barclay

Betty Barclay

Betty Barclay vind je in onze winkel in Zuid-Beijerland!

De kleding van Betty Barclay wordt veelal omschreven als stijlvol, elegant en draagbaar. De maten van dit damesmerk gaan tot en met maat 48. Betty Barclay maakt gebruik van mooie prints en prettige stoffen. Zo is er voor iedere vrouw een goed zittende broek, trui of ander kledingstuk te vinden.  

Feestelijke kleding

Van dezelfde ontwerpers als Betty Barclay komen de merken Vera Mont en Gil Bret. Ben je op zoek naar kleding voor een feestelijke gelegenheid, bijvoorbeeld een bruiloft of jubileum, dan slaag je bij Vera Mont. Voor jassen en jacks is Gil Bret hét merk.

Collecties

Ieder seizoen heeft Betty Barclay diverse collecties in diverse stijlen/kleurcombinaties. In de collecties is een ruim aanbod van: t-shirts, truien, blouses, pantalons, accessoires, en blazers te vinden. Ook op de pasvorm is goed gelet. Betty Barclay is een Duits merk en let op de maten van Duitse/Nederlandse vrouwen. Het merk is in meer dan 60 landen verkrijgbaar.

Een dagje uit

Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bekijken. Naast Betty Barclay zijn hier nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Gerry Weber en Expresso! We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de juiste maat in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in onze winkel komen passen. Net even wat meer advies nodig? Boek één van onze arrangementen.