Naar boven

Damesbroeken van Five Unit

Dit broekenmerk vind je in onze winkel!

Five Units is opgericht in 2008 in Denemarken en is er voor iedere vrouw! Voor iedere dame is een geschikte broek te vinden. Vrouwelijkheid en comfort gaan samen in een jeans of broek van dit damesmerk. Het is de bedoeling dat de broeken je zelfvertrouwen geeft! Combineer de broek met een toffe top of trui van bijvoorbeeld Yaya of Gustav en je bent ready to go.

De collectie van Five Units

Five Units is een broekenmerk voor stijlvolle dames die houden van kwaliteit. De broeken zijn zowel voor alledaags gebruik, als zakelijk en voor een avondje uit. De pantalons zijn in verschillende kleuren en stoffen te verkrijgen. Daarnaast zijn er spijkerbroeken, skinny jeans, taillebroeken en regular fits in de collectie. De broeken zijn verkrijgbaar van maat 25 tot en met maat 31.

Online jeans bestellen

Online zijn de broeken van dit damesmerk nog niet verkrijgbaar. In de collectie zitten pantalons, jeans en broeken. Deze producten zijn wel van andere merken in onze webshop te vinden. In de winkel is de collectie van Five Units wel te vinden. Kom je gezellig langs om de broeken te passen? Je bent er zo vanuit Rotterdam of Zeeland!