Naar boven

Broeken van MAC

MAC

MAC herenjeans

Wie op zoek is naar een goede broek, kan bij dit dames- en herenmerk zeker terecht! MAC is een merk wat zowel damesbroeken als herenbroeken verkoopt. Mannen kunnen hier terecht voor comfortabele broeken met een goede pasvorm. Denk hierbij aan spijkerbroeken, ribbroeken, chino’s en pantalons.

Ook voor dames

De webshop doet misschien anders vermoeden, maar MAC heeft ook broeken voor dames. Jeans, chino’s, skinny jeans en gekleurde broeken. In onze winkel is deze uitgebreide collectie te vinden. Ben je erg lang of heb je lange benen? De lengtemaat van MAC gaat door tot maat 34. Het kan ook zijn dat je korte benen hebt, dan kunnen we lengtemaat 30 vaak voor je bestellen. Daarnaast bieden wij een (gratis) vermaak service aan, waar de broek op de goede lengte gemaakt kan worden.

De collecties van MAC

De damescollectie bestaat uit jeans, broeken en pantalons in allerlei soorten, maten en kleuren. De maten lopen van 34 t/m 46 en van lengte maat 30 t/m 36. De kwaliteit van de stoffen is hoog en de broeken zijn erg comfortabel. Voor iedere vrouw is daarom een geschikte MAC broek te vinden.

Online broeken kopen voor heren

In de online collectie van Konijnendijk Mode zijn broeken voor mannen van MAC te koop. Dit is slechts een kleine greep uit onze grote collectie broeken. Voor de gehele collectie ben je daarom van harte welkom in onze winkel. De kleding winkel is gevestigd in Zuid-Holland, in het plaatsje Zuid-Beijerland. Dit ligt nabij Oud-Beijerland, Numansdorp en Rotterdam.