Naar boven

Freebird

Deze afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad. 

Het damesmerk Freebird

Het modemerk Freebird is gecreëerd in Amsterdam. De inspiratiebron van dit merk is de Nederlandse vrouw. Freebird is een label dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van jurkjes. Je kunt allerlei verschillende stijlen in de collectie vinden.

Collectie

De ontwerpers van Freebird reizen de hele wereld over op zoek naar mooie prints en stoffen. Hiermee zijn ze altijd up to date van de laatste modetrends. De jurken kenmerken zich door rijke stoffen en veel gekleurde materialen. Voor ieder moment en voor iedere mood kunt je wel een jurk in de collectie vinden.

Winkelmerk

Je vind Freebird in onze winkel. Konijnendijk Mode is een winkel van 4000 m2 waar je150 dames- en herenmerken kunt shoppen. Heb je net even wat extra advies nodig? Maak dan een afspraak voor één van onze arrangementen zoals het Styling Arrangement. Tijd voor een pauze? Kom dan gezellig naar ons Grand Café The Ritz. Probeer het maandmenu eens uit of geniet van een lekker kopje koffie met gebak van Koekela. Wanneer je graag een dagje onbezorgd wilt winkelen maar zelf niet kunt rijden, kun je het Taxi Arrangement boeken. Je wordt dan opgehaald en weer netjes thuis gebracht.