Naar boven

Freebird

(13) (13 artikelen)
Freebird Freebird damesmode inspireert vrouwen om vaker een jurk te dragen met het motto Dress Good, Feel good. De jurken worden ontworpen in Amsterdam en de beste stoffen over de hele wereld zijn geselecteerd voor de collecties. Bestel nú Freebird online en je favoriet is binnen twee werkdagen bij je in huis of kom langs bij Konijnendijk Mode!

 Over Freebird mode uit Amsterdam


In 2016 richtte het modebedrijf Blosh het Amsterdamse modelabel Freebird op. Freebird mode maakt een fashion statement door collecties uit te brengen met jurken die opvallen. Door de uitgebreide collectie aan jurken en rokken is er voor iedere stijl en gelegenheid een mooi kledingstuk te vinden. Freebird heeft dan ook in korte tijd veel fans gekregen. Een aanrader wat ons betreft.
 

Dress good, feel good dat is het motto van de Freebird modecollectie


Freebird damesmode inspireert vrouwen om vaker een jurk te dragen, want ook bij een casual gelegenheid zie jij er top uit in een Freebird jurk. De jurken worden ontworpen in Amsterdam en de beste stoffen over de hele wereld zijn geselecteerd voor de collecties. Wanneer je een jurk van Freebird draagt, draag je de mode van nu. De vrouw die Freebird draagt is een tikje rebels, gaat een uitdaging niet uit de weg en geniet van het leven.
 

Freebird jurken voor elke gelegenheid en elk seizoen


Freebird ontwerpt jurken voor elke gelegenheid en elk seizoen. Zoek je een jurk voor een zakelijke gelegenheid of juist voor een leuke date? De Freebird damescollectie heeft jurken in verschillende stijlen die passen bij het juiste event. Freebird werkt met perfecte stoffen, prints en stijlen die passen bij het huidige straatbeeld en de mode van nu. Kun je nog wel wat verschillende jurkjes in je kast gebruiken? Kijk dan zeker eens bij Freebird en laat je verrassen door de creativiteit en verscheidenheid in kleuren en prints.
 

Freebird damesmode koop je natuurlijk bij Konijnendijk Mode


Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te bewonderen en passen. Naast Freebird zijn bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Fabienne Chapot of Smashed Lemon. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Online bestellen kan natuurlijk ook. Bestel nú dan heb jij je nieuwe favoriete Freebird jurk binnnen twee werkdagen in huis.