Naar boven

Peter Kaiser

(0)
Peter Kaiser Peter Kaiser staat voor vlot en elegant! Terwijl ze al meer dan een eeuw bestaan blijft het merk innovatief en modebewust. Elk seizoen wordt er weer ingespeeld op de nieuwe modetrends. Dit werken ze dan uit tot een prachtig exemplaar met een exclusieve uitstraling en een mooie afwerking.


Het merk Peter Kaiser bij Konijnendijk Mode
Peter Kaiser staat voor vlot en elegant! Terwijl ze al meer dan een eeuw bestaan blijft het merk innovatief en modebewust. Elk seizoen wordt er weer ingespeeld op de nieuwe modetrends. Dit werken ze dan uit tot een prachtig exemplaar met een exclusieve uitstraling en een mooie afwerking. Doordat Peter Kaiser halve maten beschikbaar heeft, is er voor elke vrouw een prachtige pump te vinden. Deze hebben een vlotte uitstraling en zijn hoge kwaliteit leder. Naast prachtige schoenen verkoopt Peter Kaiser ook bijpassende tassen. Diverse modellen zijn er beschikbaar zoals mooie clutches en schoudertassen. Wanneer je dit merk draagt voel jij je op en top vrouwelijk en ben je modebewust bezig. Klasse en stijlvol zijn wel de juiste benamingen voor dit merk. Draag een paar mooie pumps onder een jurkje van merken zoals: Joseph Ribkoff, Vera Mont of Frank Lymann.

De collectie van Peter Kaiser in onze winkel
De prachtige collectie van dit seizoen vind je in onze winkel. De winkel is 4000m2 groot en heeft diverse afdelingen. Naast de dames- en herenafdeling, is er ook een lifestyle afdeling, beautyhoek, restaurant en natuurlijk ook een schoenenafdeling. Je vindt Peter Kaiser op de schoenenafdeling maar ook zeker bij de gelegenheidskleding. Voor een bruiloft of een bijzonder feest kun je echt niet zonder prachtige pumps of een clutch van Peter Kaiser. Hulp nodig tijdens het vinden van de perfecte schoenen? Maak dan een afspraak voor het Styling Arrangement! Je krijgt één op één aandacht van één van onze styliste en je weet zeker dat jij de deur uit gaat met een outfit dat helemaal bij je figuur past!