Naar boven

Vera Mont


Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad. 

Vera Mont

Vera Mont is een Duits merk dat in 1961 is opgericht. Het bedrijf dat deze collectie ontwerpt, produceert ook de merken Betty Barclay en Gil Bret. Het zijn drie totaal verschillende succesvolle modemerken. Vera Mont is een merk dat items maakt voor bijzondere gelegenheden. Het modemerk staat bekend om de prachtige jurken en bruidskleding.

Een Vera Mont kenner weet dat de items er altijd feestelijk uit zien. Zo komen er op bijna alle items bijzondere prints terug. Van bloemenprints tot tropische prints: het merk gaat mee met de trends. Felle kleuren, opvallende details en sierlijke ruches zijn kenmerken van items van dit modemerk. Wat zo bijzonder is, is dat je er in een set van dit merk altijd elegant, verzorgd en modieus uit ziet. Naast dit merk hebben wij ook de merken Joseph Ribkoff en Frank Lyman in onze partycollectie.

Elegante, trendy, mode

Het merk richt zich op vrouwen vanaf 35 jaar. De pasvormen van dit merk zijn perfect en aan de kwaliteit is niets aan te merken. Het merk heeft meerdere lijnen. De een richt zich meer op jongere dames en de ander meer op klassieke dames. Naast de rokken en jurken vind je ook bijpassende stukken als jasjes, bolero’s, tops, blazers enz.. Natuurlijk in bijpassende of contrasterende kleuren.

Winkelmerk 

Online is Vero Mont (nog) niet verkrijbaar., maar dit is niet erg want je moet dit merk, voelen, passen en beleven. Kom naar onze winkel in Zuid-Beijerland, op twintig minuten rijden van Rotterdam. Onder het genot van een heerlijke kop koffie krijg je passend advies van onze deskundige mode adviseurs