Naar boven

Toni

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact met ons op voor de actuele voorraad. 


Toni Dress broekenmerk

Het merk Toni Dress maakt damesbroeken van hoge kwaliteit maar tegelijkertijd ook met een moderne look! Dit merk biedt diverse pasvormen en stijlen. Hierdoor is er altijd wel een pantalon of broek die perfect bij je past! Het merk is gestart in 1960 en was de eerste die een aangepaste pasvorm introduceert. In 2012 is het merk opgesplitst in Toni & Relaxed by Toni.

Toni is voor de moderne, zelfverzekerde vrouw die er graag modieus bijloopt maar ook comfort heel belangrijk vindt. Per seizoen wordt er een nieuwe collectie ontworpen. Toni Dress heeft een aantal modellen als Perfect Shape, My Darling CS, Alice CS, Belmonte CS en Jade CS. Deze modellen hebben hun eigen vertrouwde pasvormen en zijn er ieder seizoen in verschillende kleuren en kwaliteiten.  Hierdoor heb je een groot assortiment met veel verschillende broeken. Van effen tot aan toffe prints. Toni heeft voor iedere vrouw wel een geschikt model!

Het merk hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen. 80% van de materialen die worden gebruikt wordt vervaardigd in Europa. In de landen Duitsland, Italie, Spanje, Portugal, Frankrijk en Turkije. Nieuwe en bestaande materialen worden regelmatig getest op bijvoorbeeld verboden kleurstoffen en pesticiden. De meeste kleding wordt gemaakt in Europa en volgens de richtlijnen van de ILO. Ook zet Toni Dress zich in voor veilige, schone werkplekken.

Winkelmerk

De broeken van Toni vind je op de damesafdeling. Op deze afdeling staat het merk gepresenteerd in de kelder tussen merken als Gerry Weber, Expresso en Frank Walder. In onze winkel van 4000 m2 in Zuid-Beijerland hebben wij ook een restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch of gebak van Koekela. Ook is er een playroom voor de kinderen en kun jij je jas kwijt in onze garderobe. Kom naar onze winkel en beleef dit seizoen met ons!