Naar boven

Joseph Ribkoff

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Joseph Ribkoff dameskleding

Joseph Ribkoff is in 1957 door de heer Ribkoff opgericht in Canada. Alle items worden dan ook in Canada ontworpen en geproduceerd. De kleding staat bekend om de veelzijdigheid en kwaliteit. Het merk wordt wereldwijd in veel landen verkocht. Het heeft sinds zijn oprichting al acht awards gewonnen. Niet heel gek dus, dat het merk echte fans heeft die een item van Joseph Ribkoff altijd zullen herkennen.

Joseph Ribkoff voor een feestelijke dag

Zoek je items voor een feestelijke gelegenheid die vrouwelijk en gekleed zijn? Dan kun je dit merk zeker in overweging nemen. Het merk richt zich namelijk op kleding voor bijzondere gelegenheden. Zo biedt het prachtige rokken, bijzondere jurken, vrouwelijke tops en bijpassende jasjes of vestjes.

Basics voor elke gelegenheid

Zwarte basics vind je bij dit merk ook terug: deze vallen onder de lijn “Essentials”. Deze items zijn goed te combineren met de meer uitgesproken items. Denk hierbij aan een zwarte basis jurk, een zwarte pantalon of een zwarte top. Oftewel: items die steeds weer gedragen kunnen worden als basis voor een Joseph Ribkoff outfit.

Winkelmerk

De kleding van Joseph Ribkoff is niet online verkrijgbaar bij Konijnendijk Mode. Dit merk moet je voelen en passen om het te beleven. Het merk is te koop in onze winkel in Zuid-Beijerland waar ons team altijd voor je klaar staat. Als je wilt dat wij alvast wat voorwerk doen, zodat een persoonlijke stylist alvast weet dat je komt en wat jouw voorkeuren zijn? Meld je dan gratis aan voor onze personal shopper.