Naar boven

Gerry Weber Collection

(22) (22 artikelen)
Gerry Weber Collection Gerry Weber is in 1973 opgericht in Duitsland en is voor stijlvolle dames. De doelgroep van dit damesmerk ligt voor dames tussen de 50 en 90 jaar jong. Het merk richt zich op dames die er graag goed uit zien en letten op mode met een goede pasvorm en wat comfortabel zit. Kom langs bij Konijnendijk Mode om de mooiste items te bewonderen!

Gerry Weber Collection bij Konijnendijk ModeGerry Weber Collection bij Konijnendijk Mode
Gerry Weber is in 1973 opgericht in Duitsland en is voor stijlvolle dames. De doelgroep van dit damesmerk ligt voor dames tussen de 50 en 90 jaar jong. Het merk richt zich op dames die er graag goed uit zien en letten op mode met een goede pasvorm en wat comfortabel zit

Van mooie gelegenheidskleding tot stijlvolle bussiness look
Gerry Weber Collection is de gekledere lijn van Gerry Weber. Dit damesmerk bestaat uit meerdere collecties per seizoen en wordt gezien als trendy senioren mode. De ontwerpen sluiten goed aan op de trends en kleuren van het seizoen. De collecties zijn vernieuwend door de kleurthema’s, speelse details en bijzondere prints. Gerry Weber Collection is perfect hét merk voor een speciale gelegenheid, denk aan een bruiloft of jubileum. De nieuwe collectie is ook perfect voor een dagelijkse outfit, vrouwelijke bussiness look of stijlvolle mode en bestaat uit jurken, blazers, jassen, broeken, pantalons, t-shirts, blouses en vesten. Gerry Weber Collection kopen met korting of in de aanbieding? Neem snel een kijkje of de collectie al in de SALE is! 

Gerry Weber Collection online en offline bij Konijnendijk ModeJe bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast Gerry Weber Collection bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Gerry Weber of Gerry Weber Edition. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.