Naar boven

Jassen van Beaumont

beaumont logo

Kwaliteitsjassen van Beaumont

De jassen van dit damesmerk staan bekend om haar elegantie en de uitstekende kwaliteit van materialen die worden gebruikt. De goede technische eigenschappen zorgen ervoor dat de jas kwalitatief onderscheidend is. Ook op de details wordt goed gelet. De jassen van Beaumont zijn stijlvol en stralen klasse. Dit is te zien in de details die worden gebruikt op de zomerjassen en winterjassen.

De collectie zomerjassen en winterjassen

De jassen van Beaumont staan voor uitstekende kwaliteit, oftewel: de jassen zijn door weer en wind te dragen. Er zijn diverse modellen, stoffen en materialen in de collectie te vinden. U kunt gaan voor een nette coat, maar ook voor een stoere gewatteerde jas. Zowel zomerjassen als winterjassen en tussendoorjassen zijn in de collectie te vinden. Zo draagt u het hele jaar Beaumont! De jassen van het Nederlandse modemerk zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen en zijn vakkundig afgewerkt met mooie details.

Door weer en wind

De jassen van Beaumont staat garant voor jarenlang plezier. De stijl van Beaumont is te vergelijken met damesmerken als: Expresso, Gerry Weber en Gustav. Deze merken zijn online te koop in onze webwinkel.

Online nieuwe collectie en outlet

Op onze webshop is een kleine greep uit de collectie van Beaumont te vinden. Wil je de gehele collectie komen bewonderen? Je bent van harte welkom in onze winkel in Zuid-Holland. Naast Beaumont zijn hier nog 150 andere merken te vinden. Online vindt u op dit moment een outlet met kortingen van 50% korting.