Naar boven

Lofty Manner

Lofty Manner bij Konijnendijk Mode

Het merk Lofty Manner heeft snel wisselende en unieke designs, waardoor het merk altijd nieuwe kleding heeft die bij de huidige trends passen. Daardoor heeft het label altijd kleding voor iedere gelegenheid.

 

Lofty Manner: Nonchalante kleding met een vrouwelijke stijl

De kleding van Lofty Manner is uniek door het oog voor detail en de verschillende materialen die gebruikt worden. Het label maakt kleding voor de sterke en zelfstandige vrouw. Daarnaast volgt Lofty Manner de laatste trends waardoor je je altijd stijlvol kunt kleden voor een betaalbare prijs.  

 

Lofty Manner; van nonchalante rokjes tot stoere jurken

Het label staat vooral voor een nonchalante maar toch vrouwelijke look. Daarom vind je bij Lofty Manner altijd de leukste rokjes, jurken en blouses. Zoek je een blouse met unieke print? Of juist een stoer t-shirt? Bij Lofty Manner vind je de mooiste items.

 

Lofty Manner bij ons in de winkel

Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast Lofty Manner bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Catwalk Junkie 
of Fabiënne Chapot. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.