Naar boven

Lofty Manner

(40) (40 artikelen)
Lofty Manner In kleding die bij je past kun je echt jezelf zijn, Lofty Manner. Een boutique fashion merk met twaalf gelimiteerde collecties per jaar. Ontdek uniek vormgegeven styles voor elke dag die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Warme kleurcombinaties. Signature prints. Statement details. Maar bovenal: unieke en stijlvolle designs die door inhouse designers in Amsterdam worden ontworpen. Wat de dag ook brengt: Lofty Manner nodigt je uit om te laten zien wie je bent.
Sorteren


Lofty Manner bij Konijnendijk Mode
In kleding die bij je past kun je echt jezelf zijn, Lofty Manner. Een boutique fashion merk met twaalf gelimiteerde collecties per jaar. Ontdek uniek vormgegeven styles voor elke dag die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Warme kleurcombinaties. Signature prints. Statement details. Maar bovenal: unieke en stijlvolle designs die door inhouse designers in Amsterdam worden ontworpen. Wat de dag ook brengt: Lofty Manner nodigt je uit om te laten zien wie je bent. Met een look die je makkelijk aanpast aan het volgende moment. Mix. 

Match met Lofty Manner
Match. Unmatch. Always, in a Lofty Manner.De kleding van Lofty Manner is uniek door het oog voor detail en de verschillende materialen die gebruikt worden. Het label maakt kleding voor de sterke en zelfstandige vrouw. Daarnaast volgt Lofty Manner de laatste trends waardoor je je altijd stijlvol kunt kleden voor een betaalbare prijs.  Het label staat vooral voor een nonchalante maar toch vrouwelijke look. Daarom vind je bij Lofty Manner altijd de leukste rokjes, jurken en blouses. Zoek je een blouse met unieke print? Of juist een stoer t-shirt? Bij Lofty Manner vind je de mooiste items.

Lofty Manner bij ons in de winkel
Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast Lofty Manner bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Only of Fabiënne Chapot. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.