Naar boven

Sisters point

(7) (7 artikelen)
SisterS point Sisters Point is een Deens kledingmerk dat zich richt op jonge vrouwen die op zoek zijn naar modieuze en betaalbare kleding. Het merk werd opgericht in 1994 en heeft sindsdien een sterke aanwezigheid opgebouwd in de modewereld. Sisters Point staat bekend om zijn trendy en eigentijdse ontwerpen. Ze bieden een breed scala aan kledingstukken, waaronder jurken, tops, broeken, rokken, jassen en meer. Het merk is gericht op het creëren van modieuze en veelzijdige kleding die gemakkelijk kan worden gestyled voor verschillende gelegenheden.
 SisterS point damesmode  

Sisters Point is een Deens kledingmerk dat zich richt op jonge vrouwen die op zoek zijn naar modieuze en betaalbare kleding. Het merk werd opgericht in 1994 en heeft sindsdien een sterke aanwezigheid opgebouwd in de modewereld. Sisters Point staat bekend om zijn trendy en eigentijdse ontwerpen. Ze bieden een breed scala aan kledingstukken, waaronder jurken, tops, broeken, rokken, jassen en meer. Het merk is gericht op het creëren van modieuze en veelzijdige kleding die gemakkelijk kan worden gestyled voor verschillende gelegenheden.Een kenmerk van Sisters Point is hun aandacht voor details en het gebruik van interessante prints, patronen en texturen in hun ontwerpen. Ze volgen de nieuwste modetrends en vertalen deze naar draagbare en betaalbare stukken voor hun doelgroep.

Collecties

Sisters Point heeft ook een focus op duurzaamheid en verantwoorde productie. Ze streven ernaar om hun impact op het milieu te verminderen door gebruik te maken van duurzame materialen en productiemethoden.Sisters Point heeft een loyale klantenkring opgebouwd, vooral onder jonge vrouwen die op zoek zijn naar trendy en betaalbare mode. Het merk blijft evolueren en nieuwe collecties lanceren om aan de behoeften en smaak van hun doelgroep te voldoen.Al met al is Sisters Point een Deens kledingmerk dat bekend staat om zijn trendy ontwerpen, aandacht voor detail en betaalbare prijzen. Het merk heeft een sterke positie in de modewereld en blijft relevant voor jonge vrouwen die op zoek zijn naar stijlvolle kledingopties.

Winkelmerk

Dit merk is in de kelder van de damesafdeling te vinden. Naast SisterS point vind je in onze winkel ook merken als NA-KD, Loavies, Yaya, Vero Moda en Only. Genoeg om je een hele dag te vermaken en te laten inspireren dus! Je kunt gratis voor de deur parkeren. Heb je net even wat extra advies nodig? Boek één van onze arrangementen zoals het Vip-Arrangement. Op deze dag wordt je geadviseerd en heerlijk in de watten gelegd. Proef het heerlijke maandmenu in ons Grand Café The Ritz of geniet van een lekker kopje koffie met gebak van Koekela. Een cadeautje nodig? Neem eens een kijkje op onze lifestyle of beauty afdeling!