Naar boven

Creenstone jassen

Creenstone jassen 

Creenstone biedt vrouwelijke, speciale en unieke buitenkleding aan met een eigentijdse stijl. De doelgroep van dit merk zijn zelfverzekerde vrouwen die er altijd mooi en verzorgd uit willen zien. De jacks en jassen staan bekend om de zorg die er aan besteed wordt. Een kundige afwerking, de beste stoffen en materialen en mooie lijnen. Een jas van dit merk is duurzaam: je kunt er jaren mee doen.

Jassen van kwaliteit

Iedere Creenstone jas wordt met liefde gemaakt. De jassen van Creenstone zijn praktisch, comfortabel en typisch Nederlands. Wil je graag een jas met korting van vorig seizoen? Houdt dan onze nieuwsbrief, de Facebookpagina en de website van Konijnendijk Mode goed in de gaten. Ieder jaar organiseren wij een aantal weekenden midden in het seizoen een outlet en wie weet scoor jij daar een Creenstone jas met hoge korting!

Konijnendijk Mode online

De jassen van Creenstone zijn van zeer goede kwaliteit en zijn erg populair. Helaas zijn ze nog niet bij ons in de webshop te koop. In de winkel zijn er genoeg te vinden, maar wees er wel op tijd bij, want voor je het weet hangt je maat er niet meer tussen. Mocht Zuid-Beijerland net iets te ver weg voor je zijn. Kijk dan eens bij de jassen van Reset (https://www.konijnendijkmode.nl/reset). Als je vandaag voor 21:00 je bestelling plaatst, dan heb je hem morgen al in huis.

Creenstone bij Konijnendijk Mode

De Creenstone jassen zijn wel in de winkel van Konijnendijk Mode verkrijgbaar! Je kunt ze vinden op de bovenste afdeling. Ons modeteam voorziet je graag van advies. Zij vinden het belangrijk dat klanten trots op zichzelf zijn en daar kan een mooie, goede jas aan bijdragen!