Naar boven

Creenstone

(0)
Creenstone Het merk Creenstone maakt al 25 jaar de mooiste jassen, die comfortabel zitten en vrouwelijkheid uitstralen. Voor het merk staat kwaliteit en ambachtelijkheid voorop, waardoor er veel tijd en aandacht in de ontwerpen zit. Hierdoor maken zij jassen van topkwaliteit, die er ook nog eens mooi uit zien.Creenstone bij Konijnendijk Mode

Het merk Creenstone maakt al 25 jaar de mooiste jassen, die comfortabel zitten en vrouwelijkheid uitstralen. Voor het merk staat kwaliteit en ambachtelijkheid voorop, waardoor er veel tijd en aandacht in de ontwerpen zit. Hierdoor maken zij jassen van topkwaliteit, die er ook nog eens mooi uit zien.


Creenstone: jassen voor en door vrouwen

Creenstone vind het belangrijk dat je je goed voelt in hun jassen. Daarom kijken de vrouwen van het merk kritisch of je je wel echt comfortabel en zelfverzekerd voelt in de jas. Geen enkel figuur is hetzelfde, dus Creenstone vind het belangrijk dat er jassen zijn voor alle vrouwen.

 

Creenstone; van stijlvolle winterjassen tot luxe trenchcoats

Houd je van een lekkere warme winterjas, maar wil je er ook stijlvol uitzien? Creenstone is het merk voor jou. Of ga je liever voor een klassieke wollen mantel? Bij Creenstone vind je het allemaal. Ook voor luxe regenjassen kun je terecht bij het merk. Je vind hier jassen in alle kleuren, maten en pasvormen.


Creenstone bij ons in de winkel

Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast Creenstone bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Fuchs Schmitt of Giacomo. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.