Naar boven

Creenstone jassen

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

CREENSTONE JASSEN 

Creenstone biedt vrouwelijke, speciale en unieke buitenkleding aan met een eigentijdse stijl. De doelgroep van dit merk zijn zelfverzekerde vrouwen die er altijd mooi en verzorgd uit willen zien. De coats staan bekend om de zorg die er aan besteed wordt. Een kundige afwerking, de beste stoffen en materialen en mooie lijnen. Een jas van dit merk is duurzaam: je kunt er jaren mee doen.
 

JASSEN VAN KWALITEIT

Iedere Creenstone jas wordt met liefde gemaakt. De jassen van Creenstone zijn praktisch, comfortabel en typisch Nederlands. Wil je graag een Creenstone jas shoppen in de sale? Houdt dan onze nieuwsbrief, de Facebookpagina en de website van Konijnendijk Mode goed in de gaten. 
 

WINKELMERK

De Creenstone jassen zijn in de winkel van Konijnendijk Mode verkrijgbaar! Je kunt ze vinden op de bovenste afdeling. Onze mode adviseurs voorzien je graag van advies. Zij vinden het belangrijk dat klanten trots op zichzelf zijn en daar kan een mooie, goede jas aan bijdragen! Net even iets meer advies nodig? Boek één van onze arrangementen. Naast dit merk hangen er nog 150 andere dames- en herenmerken in onze winkel. Kom bij met een lekker kopje koffie en Koekela Gebak in ons Grand Café The Ritz.