Naar boven

Fuchs Schmitt

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Damesjassen Fuchs & Schmitt

In 1967 is het merk Fuchs & Schmitt opgericht door Paul Fuchs en Hans Schmitt. Het merk is er speciaal voor vrouwen die zich niet laten leiden door modieuze trends, maar waarde hechten aan een expressieve en elegante stijl . De jassen voldoen aan de eisen voor de vrouw die houdt van stijl. 

Collecties en kwaliteit

Er zijn verschillende modellen te vinden in de collecties van Fuchs en Schmitt. Van een donzen mantel tot een gewatteerde jas. De jassen van het merk zijn tijdloos. Bij de productie van gewatteerde jassen en donsjassen wordt er gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardig eendendons en veren. De collecties zijn een combinatie van functionaliteit, een mooie uitstraling en draagcomfort.  De jassen zijn onderhoudsvriendelijk en ventilerend.


Winkelmerk

Dit merk is in de winkel van Konijnendijk Mode te vinden. Je vindt dit merk op de bovenste verdieping van onze damesafdeling. Hier is ook het jassenmerk Reset te vinden. Reset kun je ook online bestellen. Wanneer je voor 22:00 besteld, is het de volgende dag al in huis!  We verkopen in onze winkel van 4000 m2, 150 dames-en herenmerken. Genoeg leuke items om je een hele dag te vermaken en te laten inspireren dus! Je kunt gratis voor de deur parkeren. Proef het heerlijke maandmenu in ons Grand Café The Ritz of geniet van een lekker kopje koffie met gebak van Koekela. Een cadeautje nodig? Neem eens een kijkje op onze lifestyle of beauty afdeling!