Naar boven

Anna van Toor dameskleding

 
 
 
 

Anna van Toor kleding

Anna van Toor is een merk waarbij vrouwen de hoofdrol spelen en waarbij stijl ook een grote rol inneemt. De historie van het merk gaat terug naar 1918 en inmiddels staat de derde generatie al aan het roer van het merk. Anna van Toor is aangesloten bij de Fair Wear Foundation, waardoor je je dus geen zorgen hoeft te maken over maatschappelijk verantwoord produceren, want dat doet dit merk!

Kwaliteit, uniek en oog voor detail

De collectie van Anna van Toor draait om kwaliteit, klantgerichtheid en verantwoordelijkheid. Het merk gaat verder dan tijdelijke trends, want je kunt bij dit merk terecht voor een unieke stijl en unieke items. Tijdloze items geïnspireerd op verschillende stijliconen van vroeger en nu, dat is wat je tegenkomt bij Anna van Toor. Samen met de allermooiste stoffen en materialen heeft het merk oog voor detail.

Anna van Toor online bestellen

Op dit moment is Anna van Toor (nog) niet bij ons in de webshop verkrijgbaar. Kom gerust langs in onze winkel in Zuid-Beijerland, waar ons modeteam altijd voor je klaarstaat. Onze winkel is gelegen in Zuid-Beijerland en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Shop je toch graag online? Neem dan een kijkje op www.konijnendijkmode.nl en kijk eens bij de merken Gerry Weber en Expresso.

 

Sale

Scoor je Anna van Toor liever in de sale? Houd dan onze website en Facebookpagina goed in de gaten, want twee keer per jaar openen wij de deuren van onze outlet. Wie weet zitten er nog leuke items voor je tussen!