Paasoutfit

Door Sylvia van der Zande - 11 april 2019

Als ik zeg Pasen, aan welke kleur denk je dan? Precies, GEEL! Dit seizoen is geel één van de belangrijkste modekleuren. Ik vertel je hoe je deze vrolijke kleur combineert zodat jij er met Pasen op zijn paasbest uitziet.

Afbeelding ter inspiratie: Marc Aurel

Geel is de kleur die zorgt voor een vrolijke vibe. Met geel straal je creativiteit, energie en wijsheid uit. Klinkt goed toch? Bovendien is een voorjaarsdip ver weg als je de juiste dosis geel toe voegt aan je garderobe. Toch vinden de meeste mensen dat geel een kleur is die ze niet staat, terwijl er voor iedereen een geschikte geeltint is.

We zien dit seizoen verschillende kleuren geel zoals: lichtgeel, felgeel en okergeel.

Afbeelding ter inspiratie: YAYA
Afbeelding ter inspiratie: Tramontana
Afbeelding ter inspiratie: Sandwich
 
Lichtgeel is mooi te combineren met zwart, wit en pasteltinten. Er hangt een toffe trui van het merk NA-KD in onze winkel. Daarnaast zien we lichtgeel terug in T-shirts van YAYA en Sisters point.

Felgeel is naast zwart, wit, groen en blauw goed te dragen met een dierenprint (zoals de slangenprint of luipaardprint). Wil je een wat chiquere en vernieuwende stijl? Probeer felgeel dan eens te combineren met karameltinten of koel roze. Deze opvallende kleur is helemaal hot en zien we veel in de collecties van de merken: Tommy Hilfiger, Alix The Label, Only, Object, HV Polo en Geisha

Okergeel wordt veel gecombineerd met (olijf)groen, zwart, wit, lila en zalmroze. We zien deze kleur terug in de merken Transfer, Maison Scotch en EDC by Esprit

Afbeelding ter inspiratie: Fabienne Chapot
Afbeelding ter inspiratie: Catwalk Junkie
Afbeelding ter inspiratie: Summum
 
Houd er wel rekening mee, dat als je geel draagt, je de kleur doceert. Te veel geel wordt al snel onrustig. Je kan er ook voor kiezen om alleen gele accessoires te dragen zoals een riem, tas, sjaal of sieraden. Zo maak je toch een fashionstatement.


 
 
Ben je nieuwsgierig geworden welke geeltint jou het beste staat en met welke kleuren jij deze het allerbeste kan combineren? Boek dan bij ons eens een VIP arrangement waarbij onze stylistes je in de watten leggen en jij met een kleuradvies en veel inspiratie weer naar huis gaat.Heb je mijn vorige blog ook al gelezen? Hierin vertel ik alles over de Animalprint!