Naar boven

Dames

Shop de voorjaarscollectie nu in de sale en vul je garderobe maar aan! Er liggen een aantal mooie items op je te wachten. Ga je voor een pantalon of een rok gecombineerd met een stoer T-shirt of mooie top? Dit seizoen zien we veel kleur. Ben jij al klaar voor de zomer van 2020?

Damescollectie bij Konijnendijk Mode

Het is weer zo ver! De nieuwe zomercollectie van 2020 is weer binnen. Ben je opzoek naar toffe, nieuwe zomer items? Dan zit jij deze zomer goed bij Konijnendijk Mode. We kunnen deze nieuwe collectie keuze uit een ruim assortiment. Deze zomer kunnen we gaan genieten van de felle & frisse kleuren die helemaal terug komen. Ga voor een stoere sweater, mooie jurk of toffe broek. De merken waar je uit kunt kiezen variëren van: Maison Scotch naar Expresso tot Fabiënne Chapot. Kortom genoeg keuze om jouw zomeroutfit te scoren.

Winkelen bij Konijnendijk Mode

De nieuwe zomercollectie van 2020 is binnen bij Konijnendijk Mode. Je kunt daarom lekker komen shoppen om je nieuwe outfit te scoren. Je hebt bij Konijnendijk Mode de gelegenheid om te betalen met een VVV-bon of Fashion Cheque. Zo kan je al je cadeaubonnen inleveren voor te gekke outfit. Er zijn ook cadeaubonnen te halen van Konijnendijk Mode zelf. Er zijn cadeaubonnen voor kleding, boeken, parfums, lifestyle en sieraden. Ook zijn er cadeaubonnen te halen van Grand Café The Ritz. Op die manier kan je iemand verrassen met een heerlijke lunch.